Nyákdugó távozása (beszélgetés)
Sziasztok köszönöm mindenkinek a választ.
Most a hasam eléggé bekeményedett, kisebb fájásaim vannak de mozgásra elmúlik aztán pedig órákig nem érzek semmit.
Azt is észrevettem, hogy a pocakom eléggé lent van.
Én is megkérdeztem ne aggódj!! :)
3 nappal a szülés előtt megvizsgált a doktornő és szó szerint félretolta a nyákdugót.Ott volt végig,de csak azután kezdett leválni,hogy eltűnt a méhszáj a szüléskor.Makacs volt és napokkal később jött csak ki.
ööö, akkor hogy jött ki a gyerek, ha a nyákdugó a helyén volt?
a nap kérdése :)
Nekem anno azt mondta az orvos, hogy nyákdugó távozása után átlag 2 napon belül indul be a szülés. van, akinek hetek is lehetnek, van, akinek azonnal.
nyugi!
Tegnap este miután elmentem a mosdóba, rózsaszínes "nyálkás" dolog volt a papíron.
Volt egy pici fájásom is, így úgy gondoltam távozott a nyákdugó és szülni fogok de nem....
Bementem a kórházba megvizsgáltak tényleg a nyákdugó távozott, de egy zuhany után elmúltak a fájások és a doki szerint sem indult még meg a szülés így hazaküldtek, mondván a nyákdugó távozta után nem mindenki azonnal szül.
Most a hasam kicsit bekeményedett fájásaim viszont nincsenek.
Hasonló képpen volt valaki, a nyákdugó távozása után mennyi idő múlva lett meg a pici?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
További ajánlott fórumok:
- Mi az a nyákdugó? És hogy néz ki?
- Így menne el a nyákdugó?
- Ez fájás lehet? 38 hetes vagyok, ma reggel távozott a nyákdugom egy része.
- Magzatvíz vagy nyákdugó?
- Rózsaszínes, barnás folyásom van, ez már a nyákdugó?
- 40 hetes kismama vagyok, ma vizsgálat óta barnázom, közte nyálkával is találkoztam. Lehet nyákdugó?