Nyakbaakasztós felsőhöz milyen melltartó illik? (tudásbázis)
wow:)
mondjuk nem hiszem, hogy a méretemben lenne:D
Ez nem semmi, én még nem láttam ilyet! Köszi a képet.
Köszi mindenkinek a válaszokat, ma is tanultam! :)
Vannak már ilyen "felcuppanós" melltartók is. Ezeket használják vagy, aki szerencsés az semmit. :)
Én egyébként csak pánt nélküli melltartókat használok. Van a jobbakban szilikon csík, ami nem engedi lecsúszni.
illetve ha annyira kivágott a ruha, nekem van egy X-hátú (aminek a két pántja hátul X-ben kereszteződik), ahhoz a már említett variálható melltartómat veszem, aminek a háton keresztben lévő része lecserélhető egy szilikon összekötő elemre
vagy semmit, ahogy más is írta :) (de nekem is kell valami sajna)
tart, nekem szuper így a dekoltázsom..
hátránya: egész éjszakai buli után (75D) azért érzem, h "súlyt" cipeltem :D
szia
én úgy szoktam, h a sima melltartópántot keresztbe teszem bele, tehát csak 1 db pántot, leghosszabban, a két első lyukba, és a nyakamba akasztom a pántot is a felső alá
nem hiszem, hogy külön vehető olyan pánt... de ha lenne is, azt csak olyan meglévő melltartóra tudnád feltenni, aminek levehető a pántja
Nekem van egy olyan melltartóm, ami többféleképpen variálható, volt hozzá mindenféle pánt, köztük egy ilyen hosszabb is, amit a nyak köré lehet fűzni, direkt a nyakbaakasztós felsőkhöz. Nekem anno a menyasszonyi ruhámhoz kellett :)
Én pánt nélküli melltartóra gondoltam, a szilikonpántos nekem nem tetszik....
90 c melltartót hordok, úgy érzem a pánt nélküli nem tartana, de 2 gyerek után már muszály.....
Ötletek?
További ajánlott fórumok:
- Hordasz melltartót?
- Hordjunk melltartót vagy sem?
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Szerintetek 1 igazán jó melltartó megér közel 10ezer ft-ot?
- Mennyire tart egy sport melltartó?Van értelme megvenni?
- Citromsárga szatén felsőhöz milyen smink illik? Bálba megyek. Vörös hajam és fehér bőröm van.