Normális reakció ez a feleség részéről? (beszélgetés)
Tippelj!
1. Átfutja a lelkét a szerelem.
2. Tornádó fut át az agyán.
3. Ismeri a nőt, jót röhög a hanganyagot küldőn, most mennyit agonizálhat a puszilkodós fotó rejtélyén.
Ki készítette a hang üzenetet? Tudnak e arról a szereplők, hogy hang üzenet készült?
És tudnak e arról a szereplők, hogy el lett küldve egy harmadik félnek?
Nem válaszoltál a kérdésre!
Normális vagy nem?;)
Nos, feleségként arra gondolnék, majd meg kell kérdezzem a férjem ha hazaér, milyen bugyi volt, pamut vagy selyem, kínai vagy minőségi-e, és milyen cuki hogy így akar megfelelőt választani nekem :D
Szívesen! :D
Most azt várnád, hogy azt mondjuk, hogy ez a feleség nem normális!
Nem, részemről te nem vagy normális!
Röviden írom, hogy megértsd te is!;)
Meg kell kérdezni tőle.
Te küldted a hangüzenetet?
Lehet, hogy félre érthető vagyok.
Ribizliként egyikre sem gondolok. Inkább gondolok egy ronda tehénre, aki azt hiszi, hogy attól lesz neki pasija, ha máséra megpróbál rátelepedni. Az ilyeneknek egy jó dugásban sem volt még részük szerintem.
Gondolok itt azokra, akik ilyen fórumot nyitnak, vagy a szeretős fórumokra, vagy azokra, akik nyitják sorba a fórumokat, amiben az után érdeklődnek, hogy mit jelent, ha egy pasi rámosolyog, megkérdezi, hogy van, vagy csak egyáltalán szóba áll vele, köszön neki.
Nincs annyi agyuk, hogy tudják ezeket? Hol nevelkedtek ezek? Nem mondom, hogy majmok között, mert még ők is megértik egymást.
Igen, roppant elkeserítő, hogy lassan vagy már most is ilyenek ülnek mellettünk a munkahelyeinken és el is kell őket viselnünk. Felháborít, hogy mit tudnak nevelni egyes emberekből, egyes emberek...
Bocsánat!
Nem tettem hozzá, hogy itt a hoxán. És azt sem, hogy vannak kivételek.
Szerencsére nem akadok ilyenekkel össze a valóvilágban. Bár proli vagyok, de jól megválogatom azt akivel szóba állok;)
Itt a hoxán az ember gyomra felfordul attól, amit összehoznak.
Igen, kell hozzá a pasi is, de ugye nem pasi nyitotta látszólag ezt a fórum sem, ahogy sok más hasonló témájú fórumot sem pasik nyitnak.
"Az új év is azzal kezdődik, hogy a nők maradtak olyanok, mint 2023-ban. Nagyon gázok! Undorítóak egyszerűen, agyatlanok, rosszindulatúak, gonoszok, pont agyúak és még sorolhatnám, hogy mit gondolok a legtöbb nőről és természetes rólad is kedves FI."
Ez elég erős a női nemre nézve, főleg egy nőtől. A többség azért nem ribizli, legalábbis ismerőseim között nem jellemző. Nem mondom, hogy nincs ilyen, mert mindig volt, van, és lesz is akinek erősebb a viszketés csillapításának a vágya, mint a józan ész. De ehhez meg kell a férfi is, legalább a feleség tudja ki fekszik este mellé.
Ez a feleség, a nős szomszéd felesége?
Vagy ez új téma?
További ajánlott fórumok:
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Normális ez a reakció?
- Az ovi részéről "ez" normális dolog?
- Ti mit mondanátok neki a helyembe? Szerintetek normális ez a viselkedés a részéről?
- Szerintetek normális volt ez a viselkedés a részéről, kinek volt igaza?