Normális, hogy 40 hetesen nincs se haskeményedésem, se semmi, ami a szülésre utalna? (beszélgetés)
Nekem mindkét gyerekkel indították.
Pontosabban a fiammal a második magzatvíz vizsgálat után nagyon lassan de beindult.
Normális és tudom mit érzel de ne aggódj ha a kiírás napjára nem szülsz meg max 10 napot várnak és burkot repesztenek.Egyébként a magzatvíz vizsgálattól is be szokott indulni mivel megpiszkálják a méhszájat.
Sok sikert nektek:)
Én a harmadikat a 42. héten szültem...
De azért figyeld a mozgásokat nagyon!
Lehet, hogy egy óra múlva már gurulsz a kórházba és éjfélre már ott lesz a karjaidban a kis bömbölde!
Ezért hívják az ember lányát ilyenkor már mindenórásnak... A legjobbakat!
Jaj, csajok! Még egy kérdés, bár kicsit offolok:
Szerintetek kérdezzem meg a fogadott dokim, hogy mennyiért szüleszt meg, vagy annyit adjak, amennyit gondolok?
Ezzel mindig bajban vagyok....
Eddig is adtunk, mikor mennyit: 3-5 ezer körül.
Én olyan 30 ezerre gondoltam. Az sok vagy kevés?
Tényleg? Nekem a lépcsőzést nem ajánlották. Azt mondták, hogy csak kifárasztja a kismamát, de nem segít.
Már minden hihetetlennek tűnő "népi bigyót" elolvastam, ami segíthet. Valahol azt mondták, hogy a mellbimbó ingerlése is fokozza az oxitocin termelést, vagy a sírás. Mára beterveztem egy romantikus "sírós" filmet.
Az a poén, hogy én már a terhességem kezdetén beszélgettem a kicsivel, és mindig arról győzködtem, hogy február 19-21 között szülessen.
Hát ez nem jött be... :-D A barátnőm meg is jegyezte, hogy már most nem hallgat rám a picur... :-D
A bábakoktélt viszont nem fogom kipróbálni... Annyit nem ér...
:-)
Normális, már szűk neki a hely ott bent!
drága
tökéletes vagy
miért aggódsz?
arra gondolj amit szeretnél, és bevonzod életedbe
tehát ha szülni szeretnél
gondolj arra , milyen is lesz, hogy örülsz, mert életet adsz egy kis kincsnek...
akivel jól megtalálod a hangot, és kiváló Anyává érsz, mellette....
igy normális....
mielöbbi egészséges kisbabát kivánok neked
Kislány lesz.
Az a fura, hogy az elmúlt 3-4 napban mintha kicsit kevesebbet mozogna. Illetve, inkább mocorog, nem pedig "balettozik". Kérdeztem a dokim, azt mondta, minden rendben vele.
Holnap kell mennem újra magzatvíz vizsgálatra, és nagyon nem szeretném, ha esetleg be akarna fektetni a doki...
Már nagyon jó lenne, ha kinn lenne... Eddig próbáltam homeopátiás bógyót, de szerintem pont attól múltak el a haskeményedések...
Összebújás is volt apával, az sem segített. Forró zuhanyzás sem....
Fiú lesz?
Nekem sem volt semmi, azóta 4 hónapos a Lányom!:-)
persze!
én úgy mentem szülni, hogy valami nem tetszett...
hozzáteszem még jó hogy elmentem megnézetni magam, különben lehet, be sem értem volna...:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a normális haskeményedés egy nap?
- Megkérnéd-e az anyósod, hogy menjen be veled a szülésre?
- 21 hetesen haskeményedés normális? Hány hetes kortól szokott keményedni a has?
- Szülészeten tényleg adhatnak Xanaxot haskeményedésre?
- Ez lenne a haskeményedés?
- Szeretném tisztázni a haskeményedés fogalmát, mert sokféleképpen hallottam róla. Ez valóban egy érzés, igaz?