Normális, ha nem vagyok rosszul? (tudásbázis)
Ajjaj, lehet,hogy kicsit túl optimista voltam eddig.
Ma kezdem a 7. hetet, és ennek ellenére olyan szupi kis hányingerrel keltem,hogy öröm nézni. :))
Tíz perc múlva kell indulnom a páromért és a barátaiért a reptérre, és l nem tudom képzelni, hogy fog ez menni műszerfal-lehányás nélkül. :))
Szerencse,hogy friss jogsis vagyok, így a vezetés köti le a figyelmemet (remélhetőleg), nem a hányinger. :)))
Persze, ne aggodj, ez lehet normalis is. Orulj neki :)
En sem voltam tul hanyingeres, pedig nekem ikreim vannak, allitolag az ikerterhes kismamak sokkal jobban erzik a hanyingert. En az elso hanyingert, ami kb. 1 napig tartott kb. 8 hetesen ereztem. Aztan mar cska 1-2 napokra volt emelyges terhesseg kozben, de nagyon ritkan. Viszont nekem is ugyanaz volt, mint Neked kb. 6 hettol, hogy leszakadtak a melleim es iszonyu faradekony voltam.
Egyebkent gratulalok! Boldog baba varast! :)
Szerintem ennek nincs semmi alapja!
Én a lánnyal is rosszul voltam 4 hónapig folyamatosan, a fiúval meg a szülés napjáig. :S
Egyébként őszintén kívánom, h megúszd ilyenek nélkül, de 6 hetesen még én sem voltam rosszul egyikkel sem. :(
Jó egészséget és boldog babavárást kívánok neked! :D
A te ízlésednek lehet, én nem rajongok érte.
Viszont a nyers húsokban lévő baktériumokért se... De alapvetően más az ízvilágom!:)
Nyers húst általában tilos ilyenkor.
Személy szerint máskor se, de az már az én ízlésem...:)
kicsit olvasgass erről a neten és meglátod, hogy normális :)
nekem se volt semmi bajom
teljesen normális! :) nekem sem volt semmi bajom! :))
boldog babavárást! :)))
Mennyire voltál kövér?
Nálam olyan hancúrt levágtak,hogy csak lestem! Látszott a háta,ahogy kinyomta magát!!!Kicsúcsosodott,kb 5-10 centire a hasam,ha háton feküdtem :)))És a 6.hónapban megkérdezték,hogy mikor szülök,mert mindenórásnak néztek :) Aztán megkérdezték,hogy ikrek esetleg???
Pedig én is azt hallottam,hogy a súlyosabb nőkben "elveszik" a gyerek...
Én nagyon kutattam magamon a tünetek után, de a mellfeszülésen és a hasnövekedésen kívül sokáig nem voltak. A közepe felé már tágultak a csontok, azt azért éreztem, főleg az ülőmunka miatt, a végén meg vizesedett a lábam. Ennek ellenére 8 hónaposan még túráztam, 2 héttel szülés előtt meg még céges bulikban táncoltam.
Szülés előtt kipihentem magam, mert jöttek a karácsonyi ünnepek.
További ajánlott fórumok:
- Második cukorgyógyszertől is rosszul vagyok
- Én vagyok hülye? Vagy rosszul állok az élethez? Mit gondoltok?
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Rosszul vagyok, ha azt próbálják nekem bemagyarázni, hogy...
- Miért vagyok évek óta rosszul?
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!