Második cukorgyógyszertől is rosszul vagyok (beszélgetés)
14,4 reggeli utáni
reggeli 2 szelet rozskenyér
ligth margarin
2 csirkesonka
2 dl tej
DE már irtam is korábban, hogy köszönöm az értékes hozzászólásokat.
Tinikoromig volt egy másik, hosszabb betegséges,abból meggyógyultam, erre most ez...szórakopzik velem a sors. Sosem ittam, cigiztem,kamaszként sem, mindig egészségesen táplálkoztam,kövr sem voltam
Más értékem nem volt jó volt-- vagyis más értékem nem volt rossz.
Szóval a cukor, pici fehérvérsejt és ez a vesecucc. Ezek voltak rossz értékek. Más minden jó volt a teljes vérképem.
Jah, a cukrom volt magas, akkor olyan 12 körül, utána azért diétázni kezdtem és akkor kevesebb lett vérvételekkor.
Első teljes vérképre elmentem ugye, akkor volt 12, aztán mondták, hú ez sok, menjek el terhelésre, akkor már nagyon visszafogtam magam, 10 körüli lett. 10.6 pontosan ,erre mondták, hogy oké,ezt már nem szabad terhelésessel súlyosbítani, tehát menjek szépen haza és utána házidokihoz vissza.
Más értékem nem volt jó volt, amit néztek.
Fehérvérsejtem volt picikét magas,de doki szerint no para, meg volt egy négybetűs betűszó,az volt rossz, a veseműködés, de ez azt mondta doki, hogy összefügg a cukorral és ha rendezők a cukor, jobb lesz a vesém is.
A többi értékem jó.
De én a vérvételt kérdeztem. Hogy vitaminhiány kiderült?
Kezdem azt hinni, csak szórakozol velem... De nekem erre nincs időm.
Régen,amikor még nem volt inzulin,akkor csak a ketogén diátával gógyitottak.
De miért vagyok olyan gyenge,ha jó a cukrom?
Próbáld mégegyszer, vagy másik ujjadból. :)
Igen az a cikk hasznos. :)
Ez érdekes
További ajánlott fórumok:
- Én vagyok hülye? Vagy rosszul állok az élethez? Mit gondoltok?
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Rosszul vagyok, ha azt próbálják nekem bemagyarázni, hogy...
- Miért vagyok évek óta rosszul?
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Normális, ha nem vagyok rosszul?