Normális ez a csaj? (beszélgetés)
Egy 12 éves serdülő lány sokszor nyitottabb egy 18 évessel (felnéz rá, mert "nagylány"), főleg ha rokon, mint az anyjával. Hogy ez a kérdés normális-e, az függ attól, milyen viszonyban vannak, és hogy a lányodat zavarta-e a kérdés.
Szerintem nincs benne semmi rossz, nem kell prűdnek lenni. Jobb, ha fiatalon mindenféléről tudnak beszélni, kérdezni. Lehet, hogy vele több mindent mer majd megbeszélni, mint veled, amit lehet, hogy te nem akarsz tudomásul venni vagy elviselni, de jobb, mintha váratlanul érnék dolgok, és nem merne rákérdezni.
na akkor még egy ráadás!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap derült ki,hogy a melleiről is kérdezte és hogy megfoghatja-e?
na erre mit válaszolsz?
Szombaton kezelésbe veszem,mivel koleszban van addig,de már alig várom,hogy találkozzunk.
szerintem itt veled is gond van, nem...?
miért tiltakozol...? és ha egy 13 éves kérdezi meg tőle ugyanezt az is megalázó?
Azért rosszakaró mert érdeklődik?
Ah, nem értem én az emberket.....:D
jó de akkor most beszélsz vele, vagy nem?
Vagy a topiknak annyi volt a célja, hogy igen fúúú de gáz ez a csaj?
ezt én egyáltalán nem mondtam!!!!!!!!!!!!!
de egy 18 éves mit foglalkozik azzal,hogy van-e ott szőr.
nem tiszta az biztos.
Bocsi
mi az hogy tipkus mafla 18 éves??
Miért minden 18 éves tipikusan mafla???
hát amúgy meg szerintem ha nem gúnyosan kérdezte és nem akarta a lányodat cikis helyzetbe hozni akkor meg miért nem kérdezhetné meg??
Nem Spinellinek szántam, hanem a topik nyitónak :)
célpontot tévesztettem ;)
de ez is lehet, én nem ismerem.
:)
mindenbe beleüti az orrát.
3 éve nem tárgyalok vele.
Mit akar segíteni,ha itt vagyok én?
Egy nagyon rossz akaró csaj.
attól függ milyen kapcsolatban vannak.
Az ilyen jellegű kérdéseken persze lehet finomítani, de a nagynéni lehet csak segíteni akar.
Szerintetek normális dolog,hogy egy 12 éves lánytól azt kérdezi a 18 éves nagynénje,hogy:
Megjött már?
Ha igen szólj én segítek!
Van már ott szőr?
Én szóhoz sem jutok!!!!!!!!!!!
Ti?
További ajánlott fórumok:
- Tetovált csajok ide!
- Fiatal csajok, gyertek csacsogni! :-)
- Miért csajozik valaki folyamatosan a párja mellett?
- 50-es férjem dobott egy 29 éves csajért. Hogy éljem túl?
- Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ?
- Milyen az a férfi aki a munkahelyen kérdez meg kollégákat, hogy nem ismernek-e normális szingli csajokat akikkel ismerkedhetne?