Norcolut szedése alatt menstruáció - mit tegyek? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ha valakinek lenne elfekvőben Norcolut tablettája, megvenném!
Akkor ez most nem is a mensesem, csak a gyógyszer miatti átmeneti vérzés? Vagy ha mégis a mensim, nem fogja a gyógyszer hétfőig "elnyomni"?
Ne haragudjatok, ha butaságokat kérdezek, csak szeretnék minél hamarabb eljutni a FET-re, nem szeretnék újabb hónapo(ka)t bukni :(
Ez már a 6. "lombik évünk", es ebben a FET-ben most nagyon sok reményem van.
Sziasztok!
SOS!
Röviden a helyzet: Lombik programban veszünk részt, petesejtleszívás után nem lehetett beültetni az embriókat, így maradt a FET.
A menstruációm viszont már a 63. napon tartott, így tegnap felhívtam a dokit, aki norcolutot írt fel, 10 napig 2x1-et kell(ene) szednem, majd ha megjön a mensi jeneltkezzek. Tegnap este vettem be az első szemet, ma reggel a másodikat. Viszont ma 11 óra körül elkezdtem görcsölni és vérezni (egyenlőre nem túl erősen, de vörös, élénk vér), és most nem tudom mit kellene tennem.
Hagyjam abba a szedést és hétfőn telefonáljak? Vagy most mi legyen? Ha tovább szedem, félek, hogy csak ártok vele... Ezt nem mondták el, h mi van, ha menet közben megjön... :/ Eléggé kétségbe estem.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló szedése közben kimaradó menstruáció esetén mit tegyek?
- Meddig kell szedni a Norcolutot menstruáció beállítására?
- Tudja valaki, hogy Norcolut tabletta szedése után hány napra jön meg a menstruáció?
- Norcolut utáni menstruáció?
- Mi van, ha a Norcolut abbahagyása után a 11. napon se jön meg a menstruációs vérzés?
- Norcolut szedése után mikorra várható a menstruáció?