Norbi fogyi, de hogyan? (beszélgetés)
Jó ilyen történeteket olvasni :-D
Én most kezdtem, és már a mérleg is mutatja a különbséget.
Sziasztok!
Én update-el fogytam le 1 év alatt 50 kg ot.
Nem volt igazán nehéz,mert finomakat lehet enni.145 kg ról indultam.Most 95 vagyok és még kellene fogyni.De a kódokkal most nem haladtam.Megvettem ezt az új könyvet-a kövér ember nem bűnös--és elmentem egy előadásra.Eddig azt hittem kényszerevő vagyok.Mert hiába ettem egyes kódúakat,abból is sokat.Most elismerte voltak hibák a régi rendszerben.
Az új könyv alapján 15 nap alatt 9 kg ment le,nem kajtatok folyton kaja után.Néha 2 db péksüteménye után csak este jut eszembe hogy enni kellene.Sokkal jobban,frissebbnek érzem magam.Eddig is hálás voltam neki,de azt hiszem most érte el azt hogy teljesen hitelesen,tudományosan bizonyítva,klinikai tesztekkel igazolva tud hatékonyan segíteni.
Én nélküle már nem tudom hol és mekkora lennék...
És a másik..ma marhapörköltet ettem tarhonyával reggelire túrós rétest..asszem nem egy kibírhatatlan fogyókúra..
Szoktak még érvelni ellene,hogy drága...Én számoltam:
A munkám miatt az utóbbi idóben hanyagoltam az updatet..reggel szendvicsek 3-4 db-kb 1200 ft,egész délelőtt éhes voltam késő délután 55 cm es pizza kb 3000 Ft meg egy kis nasi üdítő kb 1000 Ft ugye ez így kb 5000 Ft.
Most:
reggeli:1-2 alma reszelve zabkorpával kefirrel fahéjjal édesitővel kb 200 ft sincs és isteni finom! Egész délelőtt jól vagyok lakva...ebéd: 2db csirkecomb -mindig más fűszerrel sütöm kevés olajban némi víz kis fehér bor,fólia alatt kb 3 órát és isteni,kb 3 marék vegyes zöldség mix elkeverve tejföllel fűszerekkel és a csirke szaftja ez a köret,kb 600 Ft és néha igy már nem is vagyok este éhes, de ha mégis,akkor 2 szelet hamlett,pár szelet felvágott,vagy egy omlett...nem hinném hogy több mint 150 Ft szóval ennyit a drágaságról...
Sok sikert mindenkinek!!!
Teljesen egyetértek! Nekem is lement egyzer már 18, pedig semmit nem mozogtam. Azóta születtek a gyerkőcök és másodikra elszalad velem a paci... :(
Most, hogy már nem szopizik, kezdem újra + Réka 20 perces programját is.
Sziasztok!
Én is épp a fogyással küszködöm, szülés után van rajtam 20 kg plusz. 3 éve az esküvőmre Norbival fogytam le 1,5 alatt kb. 6-7 kg. Most kezdtem januárban kisebb nagyobb sikerrel, mert a csokiimádat megnehezíti :) De akarom, és megerőszakolom magam, hogy legyen eredménye.
Sok sikert Mindenkinek!
CurlyDawn kérhetem én is a könyvet? Priviben küldöm a mail címem! Előre is köszi
Sziasztok!
3 aktív fórum topik is van update témában. Ott is segítenek szívesen mindenkinek. :)
Kilenc hónap paleo táplálkozásom eredménye -22kg!
És meg kel hogy emlétsem,hogy minden egészségi problémáim megszünttek!
Ajánlom mindenkinek a paleot!