Nők, bugyi nélkül. Ti hogy vagytok ezzel? (beszélgetés)
Az a tapasztalatom, hogy egyre több nő választja :)))
Pontosan hol választja ,melyik város,melyik utca?:))Konkrétan és pontosan kérem ,így nem lehet értelmezni!Ez esetleg valami fantázia lenne?:))
Ha senki nem sejtené róluk akkor Te mégis honnan sejted??
Talán közvélemény kutatást folytattál e témában?
Én mé' nem ismerek ilyen nőket??
Pedig már az életem felét leéltem...
Én ruha nélkül alszom.
Ebből az következik, hogy az ágyban nincs rajtam bugyi.
Sőt az is előfordul, hogy itthon egy szál törcsiben vagy köntösben vagyok, értelemszerűen ilyenkor sincs rajtam fehérnemű.
De hogy az utcára nem mennék ki bugyi nélkül, az egyszer biztos. Bármilyen meleg van is.
A bugyi egy szükséges rossz, de nyáron, a melegben, nélküle kellemes a pihenés.
A hosszú hálóing, amit imádok, ápol és eltakar ilyenkor.:)
Nahát!
Mikor azt írom, nincs rajtam bugyi, rajtam tényleg nincs bugyi. :)))
Most mér" köll' hazudni? :/
Én sosem mennék el otthonról bugyi nélkül.
Melltartó nélkül simán, de bugyit mindig veszek.
De épp ez az, hogy nem téma, de attól, hogy valaki nem írja ide egy perverz pasinak, még nem biztos, hogy állandóan nyakig beburkolózva jár. Nem mindenki prűd, de nem fogja ideírni.
Másrészt meg én viccesnek találom azt is, amikor valaki ide (nem feltétlenül ebbe a topikba) azt írja akár, hogy meztelen, közben meg pulcsiban és mamuszban van. Bár ez is tök magánügye, ahogy annak a sok nőnek magánügye, akik nem szégyenlősek ugyan, de nem fogják itt részletezni.
Nem mintha rólad lenne kint fotó.
Én is a necctrikóra, sörhasra tippelek. Ja, és majd elfelejtettem a délutáni farokverést a válaszokra.
Gratulálok a sok agyadhoz!
Milyen klassz lehet, amikor a cipzár becsípi a micsodátat, illetve az is, hogy egy pisi után, ha nem sikerült jól kirázni, akkor a nadrágod is pisis lesz, majd ott bűzölögsz az emberek között, illetve a nőknél ugyan ez a helyzet annyi különbséggel, hogyha ezt rövid szoknyával teszi, akkor mások beleülnek az általa hagyott szennyeződésekbe. Aztán majd jönnek a kérdések, hogy leültem egy alsőgatyát nem viselő férfi után a metrón bugyi nélkül. Mennyi esélyem van, hogy terhes legyek? Mert persze csak a bugyi és alsónadrág nélküli élethez van agyuk....
Szerintem az is szánalmas, amikor egy férfi arra izgul, hogy lesi melyik nőn nincs bugyi a szoknya alatt.
Böce! igazad van! manapság az emberek azt hiszik, hogy a szexen kívül nincs más téma. Az számít okosnak és érdekesnek, aki bárkivel, bárhol képes dugni és természetesen csak extrém pózokban.
Kis agyat az ilyeneknek!, hogy akár egy könyvről vagy a napi hírekről is lehessen velük néhány szót váltani!
Ez mán valami:D
Egész estés nő:)))
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Még sose voltam nőgyógyásznál, ti hogy vagytok ezzel?
- 45év felett nem "ciki"férjhez menni?Ti, hogy vagytok ezzel, mit gondoltok róla?
- Fogjátok nézni a "FociEB".....?hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
- Mit szóltok a cikkhez? Ti hogy vagytok ezzel?