Nők, akik szeretnek horgászni! (beszélgetés)
Engem a férjem "rángat el" pecázni már 3éve, én általában a tóparton olvasgatok, zenét hallgatok és egész nap eszem :)
Na de most vasárnap beadtam a derekam és én is vele "sportoltam". Spicc bottal 15db kicsi keszeget fogtam :-D, elsőre nem is rossz!
A legjobban az tetszett, hogy a férjem milyen boldog és büszke volt rám!
Hát engem egyáltalán nem érdekel korábban.Mondom a szitut!Lovagolni jártam,apu meg horgászni.Elvitt a lovardába,majd mindíg értemjött.Én a lovazást abbahagytam,aztán néha hülyeségből horgászgattam.Egyszerűen nem kötött le.Kb 10 év eltelt,apu beteg lett,nem dolgozott,de horgászni eljárt,sőt,egyre többet.Néha meg így mentaz egész család vele,mert unatkoztunk.Aztán egyszercsak mint valami betegség,megfertőzött.Apu sajnos azóta már nem él,és nem tudunk együtt horgászni,pedig ez volt a legnagyobb vágyam.Most odafentről néz,én pedig nem fogok csalódást okozni neki:)
Ha egyszer valaki megízleli,többé nem szabadúl!Legalább is én így vagyok vele,és tényleg idegileg szétvagyok,mert annyira mennék már!
Hihi...elvonási tünet ez nagyon jó!
Gratula a picihez!
Én még csak most kezdem érezni a horgászás ízét,de fincsi:)
Szia!
Sajnos most nem horgászok 2. éve,mert bevállaltam egy kis horgászutódott.Kislányom még túl kicsi,hogy vigyem,és nincs kire hagyni,de ahogy lehet,megyek,mert görcsös idegrángásom van:)Elvonási tünet.Elég sok halat fogtam már,a horgászvizsgát is leraktam,és most is csak szünetel,alig várom,hogy újra érezzem,ahogy húzza a hal a botomat!
Szia!
Én a párommal jártam horgászni és addig nem is élveztem amíg nem kezdtem én is el.
Idén is voltunk és már fogtam kettő pontyot.
Hu...annyira jó érzés volt.
Mikor kapásom volt párom kérdezte nah van valami érzed....hihi
Persze nem éreztem és nem is tudtam mit kell éreznem ,de a két halnál tudatosodott bennem:)
Nagyon jó:)
És Te horgászol rendszeresen?
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek kötögetni, varrni hímezni.
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnek gobelinezni beszélgessünk
- Akik szeretnek nevetni és ismerkedni
- Tapasztalatokat, tippeket szeretnék olyanoktól, akik már voltak MRI vizsgálaton
- Miskolctapolcán a Hejő-patakra kell valamilyen engedély vagy napijegy, ha horgászni szeretnék?