Női táska (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Női táska
Szia, megnéztem az oldalt, biztos jó minôség és egyedi, de csak 3 modellt készít a csaj. Szerintem jól tenné, ha fazonügyben megnézegetné a márkás táskák oldalait valamint tanulmányozná egy kicsit a standard, klasszikus, mindenki által ismert táskatípusokat és nem tilos lemásolni, úgy értem, tehetséges, szereti csinálni, mi lenne, ha beújítana a táskák közé egy Kellyt pl. de a saját mintáival, saját anyagból stb?
Szerintem kelendô lenne tuti. A Kellyt (hermés alkotta meg) elôször Jackie Kennedy használta nyilvános megjelenéseihez és azóta is örök divat. Természetesen rengeteg variációját elkészítették már!:)
Nem tudom mennyire tartozik ez a téma ide, de nagyon szeretnék egy fekete közepes méretű oldaltáskát, de sehol sem találok jó fazonút elérhető áron. Vállon átdobható táskára gondolok.
Kb. olyanra, mint amilyen a h&m rojtos táskája.
Ha tudtok légyszi segítsetek, hogy milyen néven vagy hogyan keressek ilyen fazonú táskát, mert már kerestem annyi féle képpen és mégsem találok...
En nem megyek el soha messzire vagy sokaig, ugyhogy nalam pl nincs deo, vagy sminkkeszlet, csak szajfeny.
Szeretem a kozepesen nagy taskakat de nem szoktam nagyon megtomni, nalam mindig ezek vannak:
Penztarca
Telefon
Szemelyi, jogsi
Papirzsepi, szajfeny, tampon
1 pelus a picurnak veszhelyzetre, babatorlokendo pici csomag
2-3db ragtapasz
Napszemuveg es tok
Hataridonaplom
Toll
Egy picire osszehajtogathato textil shopperbag/bevasarlokartya
2 db fejfajascsillapito, 1 monodozis szemcsepp
Mentolos cukormentes cukorka
Festő művész urak és hölgyek !
Ha tudnék festeni, egy női táska tartalmáról készitenék csendéletet.
Furcsa, hogy ez még rajtam kivül senkinek nem jutott eszébe.
Sziasztok!
Én is imádom a nagy táskákat, szeretem, ha minden velem van, amire szükség lehet, így a fél házat magammal viszem (aztán a legtöbb dolog sosem kerül elő, vagy nem találom meg benne).
Nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen beosztású táskát szerettek, miben lehet jobban pakolni, abban, ami osztott, vayg , ami egyterű? Ha osztott belül legyen osztott, vagy eleve külön cipzáros rekeszek legyenek?
Én mindig egyterűt használtam, de most kinéztem a Begual Shopban egy szuper táskát, csak ez osztott. Szerintetek milyen? Itt van: [link] Megvegyem? Nagyon tetszik.
Azt nem írtad le, mindez hány kilogramm? :D
Az enyém mindig túl nehéz, ha kirakok belőle valamit, pl. esernyőt, miért ne akkor esne az eső.
-pénztárca
-iratok
-fédű
-parfüm
-deo
-zsepi
-kulcs
-sminkszer
-cukormentes cukor :)
-hajcsat
-szemöldökcsipesz
-tükör
-kajajegy
-pendrive
-telefonok
-notesz és toll
Talán nem felejtettem ki semmit :)
Azért kerestem rá erre a kérdésre hogy meggyőzödjek nem csak én vagyok táska mániás.
:)
Van nem kevés táskám .
Most egy Decathlonosat használok amiben van
Zsepi
pénztárca
2telefon
pénztárca
egy vödör gyógyszer
Parfüm
golyós deo
rágó
popsitörlőkendő
stb...
máig harcoló német alakulat és
sminkcuccok
Na helyben vagyunk. Párom agyrémet kap, ha újabb táskával állítok haza. Tartalma: pénztárca iratokkal, határidőnapló, kulcsok, kézkrém, telefon 2 db (céges és magán), toll, tampon, papírzsepi, fájdalomcsillapító, számlák, rúzs.
Most ezek jutnak eszembe. De ha kiborítanám.... hm...
Asszem nem vagyok egyedül az óriás táska imádatommal. Ismerjük ezt a fajtát, amibe egy fél disznó is elfér és mindent elnyel:D
Nos a tartalma általában a következő:
-pénztárca(iratokkal)
-kulcs
-irószerek
-notesz szerü(vagy csak épp papir)
-könyv,mikor épp mit olvasok
-rágó vagy cukor
-svájci bicska(manapság már...meg amugy is jól jön,ha valamit vágni kell, vagy letörik a körmöm és reszelésre szorul)
-tampon
-zsepi
-valamilyen krém(ami jó,ha épp száraz valahol a bőröm)
-nem vagyok igazi nő:D ugylátszik,mert szájfény sosincs nálam,és az alapsminket is akkor dobálom be,ha eszembejut :D
Nah és a telefon...:)
Én a táskát csak kényszerűségből hordom. Ha Párom is jön velem valahová, akkor sosem viszek magammal táskát, ellenben a telefonom ő vágja zsebre. A bérletem + zsebkendő + kulcs az én zsebemben. Ilyenkor az esetek 99%-ban, ha nem kimondottan vásárolni megyünk, akkor még a pénztárcám sem viszem.. pedig abban van minden iratom... Egyszer még bulizni is elmentem papírok nélkül... tiszta szerencse, hogy már rég nem nézek ki 18-nak és tőlem nem kérték a személyit.. érdekes szituáció lett volna. Ha nagy' ritkán eszembe jut, hogy a személyimet áttegyük az ő papírjai közé, akkor meg rendszerint elfelejtem haza érve vissza venni és hetekig nélküle járok.
Egyébként ha nem dolgozni megyek, akkor pici táskát viszek, benne a következőkkel:
pénztárca (iratokkal)
telefon
bérlet
kulcs
p.zs.
tampon
Legtöbbször csak ennyit hordok magamnál.
Jobb napokon bele kerül még körömreszelő és extra mini szájfény, esetleg egy toll vagy ceruza.
ősszel/télen: + összecsukható esernyő
nyáron: + fél liter víz
Ha már
Az én táskámban mindig van egy "bevásárlós" vászontáska. Évekkel ezelőtt nem értettem az anyukámat, minek hord magánál plusz táskát. Aztán rájöttem, hogy:
- ez is mint minden az életünkben csupán megszokás ill. beidegződés kérdése
- tele van a hócipőm a csúnya, ronda, leszakadósfülű zacsikból, amik még kuka bélésnek is alkalmatlanok
- amióta gyerekeim vannak nem csak szajkózni akarok a környezettudatosságról, hanem példát is mutatni!!!!!
A főnököm ötletétől vezérelve rendeltem promóciókhoz vászontasikat és véletlenül egy pár darab nálam maradt. Épp annyi, hogy a "szűkös baráti köröm" is ezzel nyomja azóta....:))))))
Az öngyújtó a túlélőkészlet tartozéka, nem felesleges:))
Én az esernyőm alig tudom betuszkolni a táskámba,
legközelebb az lesz a próba vásárláskor:(
Ha belefér, megveszem.
Az enyém is mindig katasztrófa.Ezek vannak benne mindig.
5 db szájfény
alapozó
púder
szemceruza
fésű
tükör
papirzsepi
nedves törlőkendő
öngyújtó(pedig én nem cigizek)
3 db toll
a noteszem
2 db telefon
ipod
1 iphone
sebtapasz
kézkrém
körömreszelő
pénztárca
kis szerencsekabalám
kocsikulcs
lakáskulcs
és persze 1 óra még megtalálom benne ami kell.
Már nem hord a férjem táskát....az autóban szórja szét a holmiját pár éve, de egy nő megirigyelhetné.
Ekkora kuplerájt csak ő tud csinálni!!
Hmmm... egy hete a párom kiborította a táskáját. :)
Csak bambultam a sok-sok mindenfélét, ami között még egy slag-vég is vigyorgott. :)
Szerinte az én táskámban kevesebb hülyeség van, mint az övében. :D És tényleg. :D
Na ez jó ötlet legalább rendet csinálok benne!
Nézzük: esernyő, pénztárca, pzs 2 csomag, neo citrán,szemüveg tokkal 2db,fésű, parfüm,ceruza elem,gyújtó 3db,reklám táska,személyi iratok,apró pénz az alján,hajgumi, hajcsatt, szem spirál,toll 3db,apranax(fájdalom csillapító)rúzs,találtam 1 madzagot is:)):))egy papír béka amit még a Miskolci kocsonya fesztiválom kaptam!Autóbusz menetrend!!
Hát ennyi és most visszapakolok!!:)))))
Az enyémben pedig általában:
Fésű
Parfüm
Dezodor
Tisztasági betét
hajgumi
telefon
toll
határidőnapló
zsebkendő
kisolló, szemöldökcsipesz, körömreszelő
:)
Az én táskámban van:
pénztárca
irattartó iratokkal (+ mozikártya, SMART kártya, DM kártya, taxi kártyák, Lush kártya)
cérna + tű készlet (mondjuk varrni nem tudok, de hátha vki segít :o)
cigi
2 öngyújtó
intim törlőkendő
tisztasági betét, tampon
nesszeszer (benne: szájfény, szemceruza, körömlakk, szempillaspirál)
sebtapasz
rágó
szemüvegtok + szemüveg
zsebkendő
parfüm
kis dezodor
aerobic bérlet
uszoda bérlet
toll
kézkrém.
Mennyi cucc!? :o)
Nem is gondoltam volna! És nem is olyan nagy a táskám... :o)