Női táskák és rejtelmeik (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Női táskák és rejtelmeik
Én beleakadtam abba a neccbe. (Először, de egészen biztosan utoljára.) Ám a hátrányból előnyt kovácsoltam: már nem járok komplett túlélő felszereléssel; minimalizáltam a tartalmat. :)
Azt hiszem, minden táskának meg kell(ene) felelnie az általad írt szempontoknak.
Nekem két táskám is van egy közkedvelt készítői portálról. Látatlanban azért neccesebb táskát venni, azt megjegyezném.
Nekem az a fő szempont, hogy átvetős legyen a szíja, elég nagy legyen, zsebekkel, beleférjen aminek bele kell, az anyaga tartós legyen, cipzárja legyen és tetszen. Mindig hordok egy külön szütyőt is jobboldalt a víznek, újságnak, esetleg ruhának, egyebeknek.
Mostani életformámhoz naon jó ez így.
Kívül elég jó állapotú. A bélését kicsit több ráhagyással ( varrásszéleség ) és nem feslene.
De ebbe tényleg lehet pakolni..
Kb. álmaim táskáját írtad le. :)
Régebben a kínai cuccok is időtállóbbak voltak. Vagy tévedek?
Járok melózni, igaz csak 2 hete.
Táska váltást eszközöltem, ezt már használtam régebben. Van a táska szélességégébe ( mély ) 1 - 1 zseb. Az a fajta aminek van is belső ürege...
itt klasszul megfér a wc papír pl ( néha, elég gyakran nincs így mindenki gondoskodik magának erről ;) )
Elöl egy tépőzáras, annak már régóta annyi. De a pzs, egy jegyzetfüzet befér, persze kicsike.. Ezek mind " öblös " zsebek.
És persze a telo helye... de itt is más van...
Ami felém néz, a bérlet és a telo..
Belül egy igazolványtartó zipzáras. Kajám, egy rövid ujjú poló is befér. Na meg egy pótszatyor.
Ezt vettem a kínaiba valamikor....
Én is szívesen vennék ötleteket, hol érdemes keresgélni, mert a netről többé nem fogok vásárolni.
Nem szeretek gyakran táskát váltani, mert sok hét beletelik, mire „belakok” egy új darabot.
Kérdés pusztán az,hova érdemes táska böngészőbe menni...Bevallom,ez a gyenge pontom,nem pusztán azért mert "elgyengülök" egy szép tatyó láttán,hanem mert véletlenül sem tudok olyat választani,amit hosszú távon szeretnék.
Szóval érdemes lenne javaslatokat tenni,praktikus -dögös táska nézőbe hovatovább:))
Lehet, hogy egy szép táskának jobban örülnék! :DDDD
Bár...azt meg én szeretem kiválasztani.
Olyan vagyok, mint Bejjjja asszony: "Nem szeretek meglepődeni!" :DDDDDDD
Igen. Utána jön a kinézet, a tartósság, s mindezek figyelembe vételével az ár. :)
Számomra elég nehéz megtalálni az arányt.
Pedig ott nincsenek horror árak. :)
Én kerestem múltkor egy márkát, na az...durva. Egy táska 80.000 ft. :)
További ajánlott fórumok:
- Kezdő és haladó konyhatündérek csevegjünk a sütés-főzés rejtelmeiről!
- Az első könyvem, ami bevezetett az olvasás szépségének rejtelmeibe
- A keresztszemes hímzés rejtelmei
- A férfi lélek rejtelmei, avagy hogyan működnek a férfiak? 😉
- Tudna valaki ajánlani egy könyvet, ami bevezet a pszichológia rejtelmeibe?
- Masszőr szakma rejtelmei...