Nőgyógyászati célból Szovátafürdőt vagy Harkányfürdőt válasszam? (beszélgetős fórum)
hat csak 1 hetre, erdeklodtem azt mondtak a hotelben , hogy mar egy 5 napos kezeles is hozhat eredmenyt
Igen.Mennyi időre mentek?
szia, Pretorian doktorno beszel magyarul is?
Sziasztok, én más miatt lombikozom, nem a petevezető miatt. Harkány tényleg nem igazán halad a korral ( itt lakom ), viszont a gyógyfürdő kórház nagyon magas színvonalon működik.
Mi Szovátán voltunk 2010 nyár vége felé, sokszor megfürödtem a medve tóban, pont teherbeesés céljából, igaz, hogy nem azonnal estem teherbe de jó pár hónapra rá már igen
hoztam magammal haza olyan fürdősót amit ott vettem és erre a célra van
szerintem hatásos volt
igaz, hogy inszemmel lett babánk de elsőre sikerült
Én hiszek benne
Sziasztok,
Harkány engem is nagyon foglalkoztat. Nálunk ismeretlen okból nem jön össze hosszú évek óta a terhesség, elméletileg mindketten egészségesek vagyunk.
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a menete a beutalásnak, bekerülésnek?
Mi 3 hete jöttünk haza Harkányból, ahol résztvettünk egy egyhetes fürdőkúrán (gyógyvíz, iszapnadrág, pihenés, egymásrahangolódás...), de sajnos nem lett "elsőre" belőle baba.
Harkányból megérkezett válasz . " Pontos százalékot és garantált eredményt nem tudok ígérni. Azonban az eddigi tapasztalataink alapján mind az endometriosis, mind a lezárt vagy nem funkcionáló petevezetők kezelésében az általunk alkalmazott kezelések jó eséllyel vezetnek eredményre. ( az elmúlt egy évben 3 esetben történt spontán teherbe esés teljesen lezárt petevezető okozta meddőség kezelése után.) "
Még Harkányba ma akarok írni.
szia
Harkanyban mennyi eselyt adtak ?
Sziasztok! Írtam Szovátára a Danubius Hotelba Pretorian doktornő válaszolt a levelemre, és csak 10% adott hogy megnyíljon egy vagy mindkét petevezeték. Ezért én inkább Harkányba megyek.
bocsi azt akartam irni hogy meg nem lettem babas de remenykedek
sziasztok en harghita megyei vagyok[romania]en mostan voltam januar vegen 7napot szovatan kezelesen az alunisban meg lettem babas de csak jobb iranyban fordult azota az egezsegi dolgaim kuldo papir kellett a csaladorvostol van ottan egy aranyos doktorno [meg van ket masik doktor]is van mobil tel.szam az ove nekem tehat az elzarodott petevezeteket nem oldja meg a kezeles de a gyulladast meg hormonokat jol 10 kezelesbol all egy alkalom 5kell hogy a szervezet reagaljon 6honapra lehet ismetelni nekem alacsony progimat felemelte es a gyulladast megszuntette a kezeles meg a ciklusom rendezodott ha erdekel irhatok informaciokat szovataval kapcsolatban bocsi ha hosszura sikerult
Sziasztok!Engem is érdekelne a véleményetek, hogy melyik gyógyfürdőt válasszam.2 oldali petevezeték elzáródásom van és egy babszemnyi endóm , amit sajnos nem tudnak műteni.
Hat ez sajnos igy van ...ki megy szivesen nogyogyaszhoz minden kis hasfajasert ...aztan meg mindent megadnank ha korabban mentunk volna
Sajnos nem tudom a gyógyszer nevét.Azt régebben egyáltalán nem kötötték a beteg orrára:((
Nekem régi gyulladás miatt volt az elzáródás.De hogy mikor volt gyulladásom,arról fogalmam sincs.Az biztos,h emiatt sosem voltam orvosnál,mert nem voltak kifejezett panaszaim.Az hogy néha fájdogál az ember hasa,lehet a menstruáció számljára írni.Ki gondolta volna,h más is van mögötte?
Én is hallottam olyan eseteket ahol segített a torna,csak ott más volt az alap probléma nem az elzáródás.De hátha!Egy ilyen Medve-tavi kiruccanást én is kipróbálnék,ártani biztosan nem árt.Sok sikert nektek is.
en mar hallottam sok esetet ahol hasznos volt , sok mulik azon , hogy helyesen vegezd a beszoritasokat , es rendszeresen persze...ha nem tartod be az alapszabalyokat akkor nem is sikerul ...en bizom benne ...de azert meg nezek lehetosegek utan !
Röviden:tavaly májusban volt HSG,ahol kiderült a p.vezetés elzáródás és lombikra küldtek.Sikerült is az első,csak elvetéltem a babát.Majd eszembe jutott hogy nem lehetne -e esetleg laparoszkópiával megnyitni a vezetőt,mert ez egy dokinak sem jutott eszébe korábban.Így idén junius közepén volt a lapar,ahol kiderült hogy nem lehet megnyitni.Így megyünk a következő lombikra októberben.Próbálhatnám az Avivát de ott azért kétesélyes a dolog,mert ha sikerül is megnyitni vele,talán csak nagyon sokára és annyi időm meg nincs a korom miatt.Bár én még senkit nem halottam akinek megnyitotta volna az Aviva.
neked mikor volt a lapar mutet ? egyaltalan nem tornazta avivara?
Nekem sem tudta megnyitni a laparral,nálunk egyértelműen csak a lombik segíthet sajnos.
nekem mar volt laparos mutetem ami nem segitett , a doki azt mondta hogy annyira le van tapadva , hogy nem tudta megnyitni ! majus ota avivazom en is ,de eddig meg sajna nem nagyon volt hatasa!
Nekem azt mondta a dokim,hogy enm mindeyg hogy miért van elzáródva:lehet a petevezető belülről összetapadva esetleg régi gyulladások vagy bármi miatt,de lehet hogy kívülről van megtörve vagy valami szerv összenyomja.Ez esetben nem segít rajta sem a gyógyvíz,sem az "átrágó gyógyszer"
mi volt a neve a gyogyszernek? nem emlekszel?
egy onnonoko tag itt a hoxan igy esett teherbe...csak o Harkanyban volt ...es elzarodott petevezeteke volt neki is!
Nekem el volt záródva mindkét petevezetékem.(fél évszázada)))).Olyan kezelést kaptam Szegeden,hogy belevezettek valamilyen gyógyszert,amiről a dr.azt mondta,hogy átrágja magát a záródáson.Ezt 2 naponta csinálták 5x.Ez volt egy kúra.Eredményeképpen az egyik átjárhatóvá vált.Evvel teherbe is estem többször.Kérdezzétek meg h ilyen nincs-e még?
A letapadt petevezetők alatt azt érted,hogy el vannak záródva?mert azon sajnos nem tud segíteni egyik fürdő sem....nálam is ez a helyzet.Az Aviva vagy Arwen tornát javasolják erre,de nekem arra sajnos nincs időm,mert már 32 éves vagyok és vagy sikerül vagy nem azzal is feloldani a letapadást.Így maradt a lombik...
szia!leírod majd,h mit válaszoltak?köszi.:-)
válasz ment privi üzenetbe ..
koszi...varom !mondd elnekik kerlek , hogy mi a problemam !
További ajánlott fórumok: