Nőgyógyász ide- vagy oda, a testedre hallgass (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nőgyógyász ide- vagy oda, a testedre hallgass
Kedves Fórumozók!
Nagy örömünkre a műtétet követő első peteérés meghozta a sikert áprilisban, szóval most már 25 hetes kismama vagyok, december végén érkezik a Kislányunk :)
Plusz minden műtét előtti panaszom megszűnt,és a bőrőm is újra kisimult :)
Az élet szép. :)
Tökéletesen egyet értek a fórumcímmel.
Egyetlen orvos se mindenható, és soha nem szabad tovább olyanhoz menni (pláne pénzelni), aki nem veszi figyelembe a beteg elmondását, tapasztalatait.
Volt az én életemben is olyan, aki a vállamat veregette, hogy "türelem" :D - elköszöntem tőle.
Mielőbbi boldog babavárást kívánok!
Szerintem most tévedsz egy kicsit.. :)
"Az emberi szervezetben az anyagcsere során számtalan káros, és felesleges anyag képződik. Ezek eltávolításában a tápcsatorna, a bőr és a légzőrendszer is részt vesz, azonban a káros anyagok kiürítésében és a homeosztázis szabályozásában a kiválasztórendszernek (kiválasztó szervrendszernek) és a kiválasztásnak van a legmeghatározóbb szerepe."
A test jelzéseire való hallgatás nem csak nőgyógyászati természetű problémákra igaz.
A testünk gyakran okosabb, mint egy tucat orvos együttvéve.
Egy jó endokrinológust keress fel szerintem, mert a sok betokosodott tüszô a PCOS jele. Arra pedig nem megoldás a drilling mûtét, amit nálad végeztek.
A hangsúly a JÓ endokrinológuson van. Az a minimum, hogy terheléses cukor/inzulin vizsgálatot, D-vitamin és TSH (T3 és T4) labort kér.
Vedd kezedbe a sorsod és ne legyél türelmes.... mert az orvosnak aztán nagyon mindegy, hogy Neked mikor lesz gyereked, vagy lesz-e valaha is!
Sok sikert!
Ha "méreganyagok" jönnének ki rajtad a bőrödön keresztül, akkor már halott lennél. Azt jelentené, hogy a májad nem szűri a szennyeződést ÉS emellett te lennél az egyetlen emberi lény, akinek átvette a bőre a mája funkcióját ...
Döbbenetes.
Ugrás a teljes írásra: Nőgyógyász ide- vagy oda, a testedre hallgass
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!