hát ha ilyet akarsz konkrétan az enyém 1 szer majdnem de nem 100% a dolog nem tudtam bizonyítani de a saját unoka hugommal mert megkell valjam jó csaj az arca nem egy tökély de ciciben fenékben a toppon van minden 2ik pasi meg.....de ő is bírja a dolgot!konkrétan szinte én pesztráltam gyereknek félig az annya voltam ő meg kihasznált ennyi
öm ez a fórum nem az enyém és paikról szerelemről csalódásról szólna elvileg ez a fórum ezt nem én találtam ki de igen az én kérdésemre privátba jött válasz!!
pfffff nem de apám lehetnél boccs de nincs apakomplekszusom!nem tudom jól mondom??szóval angol hm az egy nehéz nyelv főleg a nyelvtani része vagy nem??
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.