Komolyzenei babakoncert Budapesten, valakinek nincs kedve csatlakozni? (tudásbázis)
Mi is. :)
Legközelebb is megyünk. :)
Én is de sokat jártam színházba amikor még kolis voltam:)
Szerettem nagyon csak mostanábaN nem jut idő rá
Köszi:)
Majd beszélgetünk! :)
Ha szeretnétek, nyugodtan gyertek velünk, mi nagyon szeretünk színházba, Operába járni.
Hétfőn majd úgyis beszélgetünk. :-)
Igen, én is úgy gondolom, hogy ritka. Korábban mindig egyik kolléganőmmel néztük az éppen aktuális műsorokat, meg beszélgettünk a témáról, de rajta kívül nem nagyon volt még a baráti társaságban sem, akit érdekelne egy-egy ilyen előadás.
Én pedig szeretnék többet színházba, operába járni, de sajnos nem megy!
Hát igen, sajnos az újat láttuk. Ha nem tudtam volna mi a történet, akkor nem értettem volna semmit. A díszlet béna, az énekes hamisak és érthetetlenek, nem tetszett. Régen voltam még ilyen jubileumi előadáson, akkor a Melis György volt a Tiborc, az egy profi előadás volt, bár Ottót lecseréltem volna valami "masculinabb" Ottóra, de amúgy nagyon jó volt. :-)
Én most foglaltam jegyet a novemberi Don Giovannira, decemberben meg Aida lesz, arra is szeretnék menni. :-)
Örülök h ti is szerettek színházba, operába, komolyzenei koncertekre járni, ritka az ilyen ember :-)
Mi a Figaro házasságát néztük. Imádtam! Fel is kellene elevenítenünk egy újabb opera-látogatással. Na, majd mondom is a férjemnek. :)
A Bánk bán régi, nagy szerelmem! Az újat láttátok?
De jó, mit néztetek?
Mi azt hiszem a Nabucco-t. Szoktatok járni most is? Mi a Bánk bán-t néztük meg 1 hónapja kb...szörnyű volt, 2.felvonás után hazamentünk. De lesz Don Giovanni novemberben, arra szeretnénk menni.
Zsófi is járt pocaklakóként az Operában. :)
Rengeteget rugdalózott az előadás közben. Most majd kiderül, hogy azért mert tetszett neki, vagy azért mert nem. Az előbbinek jobban örülnék! :)
müvészetek palotájának a honlapján lehet megrendelni ugye?
Mindjárt megnézem. :)
De de. :D
Mi is megyünk. :)
Akkor mikor kezdődik?
Most jöttem rá, hogy nekünk itt van a közelben. :D
Én nagyon szívesen mennék! De sajnos nekünk a Müpa a világ másik végén van :(
Ti merre laktok?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- Edzőtársat keresek Budapesten :) Lenne kedved csatlakozni?
- Hobbi kézilabda csapat Budapesten - csatlakozz!