Edzőtársat keresek Budapesten :) Lenne kedved csatlakozni? (beszélgetés)
oké, te tudod :)
de igazából ugye vágod, hogy az van, hogy nem is szeretnél járni, és ez egy tök jó indok (magadnak), hogy sajna nincs aki elmenjen veled? :D
annak sajna sosem lesz eredménye, ha televásárlod magad spotcuccokkal, de még annak sem, ha veszel terembérletet, sőt még annak sem, ha időt töltesz ott csak értelmetlenül :)
ha úgyis csak "bénázni" akarsz menni valakivel, akkor jobb is ha nem mész, mert így legalább nem dobod ki a pénzed és az időd :)
esetleg nem gondoltál arra, hogy edzőt fogajd? legalább az elején :)
írod, hogy kezdő vagy. ha egy hasonló társat talász, azzal nem mentek sokra, mert vak vezet világtalant alapon nem lesztek hatékonyak (sőt, valami sérülést is összeszedhettek).
aki tapasztaltabb, az pedig nem szívesen fogja az idejét rád szánni (mert nem tudtok érdemben együtt edzeni), hacsak nem valamilyen nagyon jó barátod, és szívességből megteszi ezt neked.
erre találták ki pont az edzőket, hogy azok jól felmérik az igényeid és az állapotod, aztán tudják majd hogy mit csináltassanak veled, és meg is tanítják a helyes kivitelezést. (már aki, persze... :))
Sziasztok, a Camponában lévő Fitnesterembe
mennèk, a dèlelöttjeim szabadok, ehhez keresek partnert. Teljesen kezdő vagyok, így örülnék, ha nem egyedül kellene bénáznom.
Sziasztok, budapesten keresek edzőtársat. Én teljesen kezdő vagyok, ezért nem is merek egyedül lemenni terembe, mert fogalmam sincs mit hogyan kell csinálni, kérdezni nem nagyon merek. :/
Esetleg van valakinek kedve csatlakozni hozzám?
Sziasztok ha jár erre valaki rajtam kivül😂
Edzőterembe szeretnék járni de jó lenne egy társ hogy ne egyedül bénázzak szóval ha valakinek van kedve csatlakozni irjon 33/L
Sziasztok! Én egy 24 éves lány vagyok és eddig csoportos órákra jártam, de már nem tudok annyit fejlődni vele, mint amennyit szeretnek, igy szeretnek találni egy edzés tervet es egy edzőtársat akivel lehet járni :) ha szívesen csatlakoznál írj bátran :)
Találunk egy edzőtermet ami mint a kettőnknek jó ;)
Szia!
Írtam!
Sziasztok Decembertől újra vissza költözünk Budapestre és szeretnék találni egy jó fitness termet és egy barátnőt akivel kicsit inspiráljuk egymást és támogatjuk is ;) ha valakinek lenne kedve csatlakozni kérem jelezze :))) elsősorban a belső kerületekben lenne jó 5,6,13 vagy Budán Végülis mindegy csak hogy BKV vel könnyen megközelíthető legyen.
Mindenkinek további szép hétvégét :)
Szia!
Én XV.kerületben lakom, Nekem jó lenne IV, XIII. kerület, esetleg érdekelne téged?
Sziasztok!!!
Én a 19-ben lakok.Leginkább a konditerem miatt keresek partnert,mert nem szeretnék egyedül lejárni oda.DE olyan partnernek is örülök,akivel több minden tudunk csinálni..csoportos órák,kocogás,túra..bármi :)
Sziasztok!
Óbudán valakinek van kedve járni aerobik,zumba és egyéb órákra?:)
Sziasztok!
A Camponában lévő Fitness 5-ot szeretném kipróbálni, ehhez keresek partnert. Teljesen kezdő vagyok, így örülnék, ha nem egyedül kellene bénáznom. :)
Sziasztok!
XVI. kerületben valaki?
Én a szülés utáni kilók leadásához keresnék partnert:-)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni?
- Komolyzenei babakoncert Budapesten, valakinek nincs kedve csatlakozni?
- Csütörtökön (08.27.) Római parti séta Budapesten a babákkal? Gyere ha van kedved!
- Edzőtársat keresek Gyöngyösön.Lenne kedved csatlakozni?
- Hobbi kézilabda csapat Budapesten - csatlakozz!