Nincs kedve valakinek terhestornára járni velem a BBGO-ba? (beszélgetés)
5. 4a1ea00060
2014. júl. 28. 14:31
Sziasztok!
A BBGo-n kívül nem tudtok ajánlani valami más helyet Budapesten (esetleg Törökbálint, Diósd, Érd, Budaörs?), ahol kismama torna van? A neten alig találtam valamit, ahol pedig igen, azok reggel 9-kor kezdődnek, ami a munka miatt lehetetlen. :( Szeretnék én is mozogni babával a hasamban, de nem nagyon találok helyet, véleményeket, tapasztalatokat. Köszi előre is! Réka
4. Karyka
2013. ápr. 19. 16:32
Hát én amit hallottam, hogy az Uzsoki, a Bajcsy és a Szent István jó kórházak . Persze 400körül szülhet az ember magánban is :)
3. Kriszti0327 (válaszként erre: 2. - Karyka)
2013. ápr. 19. 13:27
Sajnos nem-és még rosszabbat is mondok,a dél-pestihez tartozom....Bár még sok idő van hátra (12 hetes vagyok),de már nézegetem,hogy mi lenne a legjobb....Rengeteg fórumot olvastam már át,és a végkövetkeztetésem eddig az lett,hogy sajnos az állami kórházak nagyon egy kaptafa.....
2. Karyka
2013. ápr. 19. 13:22
Ha esetleg a Bajcsyhoz tartozol, ott ingyenes, heti 2szer!
1. Kriszti0327
2013. ápr. 19. 12:59
Mostanában szeretnék elkezdeni tornázni járni,mindenféleképpen fontosnak tartom,hogy egy kismama ne hagyja le magát.
Ráadásul ez a Picinek is jót tesz,pl. a vérkeringése miatt,ezért is szeretném nagyon kipróbálni.
Vagy esetleg várok olyanokat is,akik tudnak némi infóval szolgálni a terhestornákról!
Amit én néztem ki,annak itt van a linkje:
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Fogyózok, nincs kedvetek velem tartani?
- 7 nap zöldség - 6 kiló fogyás! Nincs kedved kipróbálni?
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Nincs kedve valakinek beszélgetni?
- Mit csináltok ha nincs kedvetek a házasélethez?