Nincs alvászavarom de három napja alig aludtam pár órát. Tudtok valami természetes altatót (tea, ilyesmi)? (tudásbázis)
Hát, az eredeti kérdés januárban született, akkor biztosan nem volt extrém hőség :)
Ha valaki olvassa még: a citromfűteát tudtommal kb. 6 órával lefekvés előtt kell meginni, úgy fejti ki a hatását. A Valériána is jó nyugtató (macskagyökér van benne). És persze jó, ha az ember el tud menni kicsit sétálni, megnyugodni, nem agyalni mindenen - néha érdemes átgondolni, mi az igazi probléma és min nem érdemes gyötrődni, máris nyugodtabb lesz az ember. (Tudom magamról, nagy problémacsináló vagyok). Persze az lenne a legjobb, amit minden honlap ajánl, hogy kerüljük a stresszt, de néha szeretnék írni nekik, hogy mégis hogyan? kb. ugyanaz, mintha azt ajánlanák, hogy kerüljük el az autók látványát...
Citromfű teát javasolnék, nyugtató hatású.
Ennél durvább megoldás a Hova kapszula, természetes anyagokból készül, gyógyszertárban kapható, anyu úgy alszik tőle, mint akit fejbevágtak.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...