Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Niki baba érkezése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Niki baba érkezése gratula a babócához!nem semmi,amiken átmentél,nincs is erősebb a Földön egy szülő nőnél,pláne aki ennyit szenved előtte!sok boldogságot nektek!
Gratulálok a babához!
Én is majdnem elsírtam magam! :)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hozzászólást!:-))
Szia! Engem is megríkattál!:-) Gratulálok és sok boldogságot!
Nagyon szépen írtad le a történeteteket!Sírtam én is olvasás közben!
Jó egészséget,és sok boldogságot kívánok nektek!
Egy 34hetes kismama.
Szia!
Ennyi hasonlóságot köztem és közted...
Én is túlhordtam a lányom,engem is befektettek,indították a szülést,szívhang lassulás miatt császár és a férjem Tomi!
Sírtam az olvasás közben mint a szülőágyon!Annyira át tudom érezni amit érzel!
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Nem semmi szülés történet. Gratulálok a kitartásodhoz és a bébihez.Jó egészséget nektek!
Szia!
Ahogy olvastam a történetedet én is újraéltem mindhárom gyermekem születését. Könnybe lábadt a szemem,nem tagadom.
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész családodnak!:)
Szia Henyke!! Jó egészséget, sok boldogságot kívánunk, és ezúton is gratulálunk Nikihez! Gyönyörű kislány! Köszönjük a történetet!
:))
Szívből gratulálok!
Nem tudtam fátyolos szemek nélkül elolvasni!!
Sok boldogságot!!!
Nikim május 10-re volt kiírva, de kilenc nappal túlhordtam, ugyanis nem akart tágulni a méhszáj. Bármit csináltam, séta, lépcsőzés, bábakoktél...stb., semmi nem történt, ezért a dokim azt mondta, hogy május 18-án, hétfőn be kell feküdnöm a klinikára, és akkor megindítják a szülést. Így is lett...
Ugrás a teljes írásra:
Niki baba érkezése
További ajánlott fórumok: