Nézitek a Spektrum Home csatornát? Melyik a kedvenc műsorotok? (beszélgetés)
"El a ködös Albionból" volt néhány adásban, ahol a spanyol, olasz, portugál stb. helyeken keresgéltek a gyönyörű felújított, eladó, korabeli várak/kastélyok között az angol nyugdíjasok.
Tegnaptól úgy néz ki egy ideig ugyanezen cím alatt, már csak monumentális épületek építésének gyötrelmeit fogják mutatni.
Szeretem még a Scott-ikrek lakásvásárlás/átalakítás sorozatát. A sorozat címe most nem ugrik be, talán: "Álljon meg egy házért" de nem biztos.
Így már ismerős a neve. Igen, van nekünk is. Viszont engem nem érdekelnek a 15693 részes dél-amerikai és egyéb sorozatok.
Inkább maradok a Deko-nál /én még mindig így hívom a Spektrum Home csatornát, ezt szoktam meg, egyszerűbb is kimondani/.
zone romantika. bisztos van nektek is.
az is jó. vagyis sorozatok mennek rajta,
én a kertépitést is szeretem:))))))
Tényleg, a kutyatanítás. Annak is sok részét láttam. Egyik-másik epizódon jót lehetett nevetni.
A Romantika csatornát nem ismerem.
Én imádom ezt a csatornát. Ha ráérek tévézni, akkor szinte csak ezt nézem. Hogy melyik a kedvenc műsorom? Hát erre nem egyszerű válaszolni. Sokat szeretek közülük. Néhány példa:
- Színnel-lélekkel
- Álljon meg egy házért!
- Álljon meg egy fürdőszobáért!
- Álljon meg egy kertért!
- Átszab-lak
- Térnyerők
- Green Team
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Szerettem Ullmann Mónika műsorát is, kár hogy annak vége. Nagyon régen volt a Patina meg a Puccparádé, na azokat is megismételhetnék. Bár akkor még Deko Tv volt a neve a csatornának.
További ajánlott fórumok:
- Milyen Tv csatornát néztél utoljára?
- Visszaállították a TLC csatornát, meg tudja valaki mondani melyik frekvenciára került?
- Nem találom kiskamasz fiamhoz vezető csatornát.....segítsetek
- Hol lehet majd nézni az új csatornát az M3-at?
- A szolgáltatóm kivette a csomagból az ID(Investigation Discovery) csatornát. Hogyan lehet magyar nyelven online nézni az élő adást?
- Tudtok ajánlani olyan tévékészüléket, ami simán kábelen képes fogni minden csatornát (beltéri egység nélkül), legalább 100 programhellyel?