Nézi valaki a Második esélyt, a RTL- en? (beszélgetés)
Én még csak az első egyharmadnál tartok, eddig még tetszik. :)
Tudod melyik sorozatnál vettem észre, hogy Gaby megcsináltatta a fenekét? Pont a Második esélynél. Ráhúzták azokat a szűk nadrágokat, na ott nagyon feltűnő volt.
Szia:) De jó, hogy itt vagy.
A Teresa sorozat nagyon jó, de a színésznő nem annyira, szerintem Rubí sokkal szebb.
És a Bosszú? Azt mondják, hogy Gaby Spanic egyik legjobb sorija.
Nézi valaki a Teresát, vagy a Bosszút?
Jó lenne beszélgetni róla...
Még a hideg is kiráz:(
Valami rémlik, az asszisztense volt?
Imádom egyébként Gaby Spanic-ot, nagyszerű színésznő.
Én még azt se tudtam, hogy létezik:)
A Császárnőről lemaradtam, miután kiköltöztem, de anya hűségesen nézi:) (Rászoktattam, így minden nap hajnalban kell, hogy megnézze:)))
A csábítás földjén az egyik kedvencem. Lucero nagyszerű, Gabriella Spanic pedig mint Ivana ... nagyszerű színésznő. Még jó, hogy a ZR adja le, mert a ...másik csatorna szétvágta volna.
Láttad már a Paula és Paulina filmet?
Véletlenül akadtam rá, pedig a cool leadta. (Már ahonnan leszedtem:)
Tetszett, bár kicsit furcsa volt.
Efelől semmi kétségem nem volt:)
Amikor a Második esélyben hallottam énekelni, nem akartam elhinni, hogy az az ő hangja. Teljesen azt hittem, hogy egy fickó énekel.:)
Nekem egyébként Lucero hangja jobban tetszik.
A függőség rám is jellemző.:)
A tegnapi rész számomra elég nagy csalódás volt.:(
Szétcincált, következetlen. Ráadásul Alejandro mártírkodása már egyenesen szánalmas. Hogy lehet valaki ennyire idióta? Egyébként pedig megérdemli.
Tényleg az a legnagyobb problémája, hogy Isabel férje kitől tudta meg a címét?
Emperatrizhoz pedig abszolút nem illet ez a sunnyogás, fel kellett volna vállalnia, amit tett.
Azt is nézem, éppen most pótoltam a youtube-n, mivel ma elfelejtettem megnézni. Eléggé sorozatfüggő vagyok, úgyhogy többet is nézek.
Túlzottan nem tetszik, nagyon erőltetik, nyújtják az eseményeket, szinte semmi nem történik.
Tudom én is.:) Múlt évben láttam, mikor először vetítették, az első néhány részről maradtam le, azokat most pótolom.
Benitára gondolsz? Én azt nem csípem, amikor sipítja, hogy "kicsikém", és amikor a gallérját igazgatja.:)
A Császárnő sorozatról mi a véleményed?
Nem mondom meg mi lesz, de én már megnéztem Ivana sorsát.
Enged az öreg dada pipiskedő menése idegesít.
:)
A két karakter pszichés beállítottsága elég hasonló, bár Ivana durvább, már-már klinikai eset.
Kissé elfogult vagyok, mert a Csábítás földjén az egyik kedvenc sorozatom. Tetszik a szereposztás, az események, a fordulatok, a helyszín, a zene... egyszóval minden.:)
Szerencse, hogy a ZR tűzte műsorára, mert így legalább nem vágnak ki belőle jeleneteket.
Ez biztos, már a Második esélyben szemmel látható; bár elég furcsára sikeredett.
Őt a természetes szépség kategóriába lehet egész nyugodtan sorolni, ezért nem értem, miért kellett kés alá feküdnie.
(Talán nem volt megelégedve magával... ezt ugyan nehezen tudom elképzelni.)
Szia!
Igen, teljesen más lett, de nem csak az arca, hanem a teste is. Ha például a Paula és Paulinához viszonyítunk, elég nagy a különbség.
Ettől függetlenül nagyon szép színésznőnek tartom, csak régen sokkal természetesebb volt.
Sziasztok! Már majdnem nyitottam egy új fórumot, de látom, hogy ebben megemlítettétek Gabriella új filmjeit. Ezekkel kapcsolatban szeretnék véleményt hallani.
Megmondom őszintén, nekem sem a Császárnőben, sem a csábítás földjében nem tetszik. Nem a játéka, mert azt jól, talán túl jól is csinálja, hanem az arca. Olyan, mintha fel lenne fújva. Ki, hogyan látja?
Nézitek?
Olyan jó nosztalgiázni.:)
De Chema papa humora mindent überel.:D
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Szólánc - Az utolsó szó második betűjével írj értelmes szavakat
- Három betűs szavak/lehet rövidítés is/a második betű abc-ben
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot
- Összetett szavak, az első betűvel kezdődik a második is -Pl:TornaTanár, becsületbíró stb.
- MONDAT játék - az előző mondat MÁSODIK és HARMADIK szavával együtt kezdj új mondatot!