nekem egyszer írt egy fiú aki ott lakik a közelünkben h mennyire tetszek neki, pár napig beszélgettünk (MSN) egész jól kijöttünk de valahogy úgy mint egy baráttal de semmi több, és szerintem ő mást akart. Egyiknap mondta, h találkozzunk találkoztunk, tök félénk volt nem is volt túl jó fej. És nem tudom ti hogy vagytok vele de én szeretm ha jól néz ki az "udvarló". MSN-en megkérdezte akarok-e vele járni. én egyértelmű nemet mondtam. jajj meg ne tudjátok egy órát hisztizett, hogy milyen rossz neki és, hogy egy ronda lányt érdemel. Szörnyű volt.
Lehet, hogy könnyebb.. de jobb is?????? Szerintem a személyes kapcsolat az igazi, a személyes beszélgetés...igy ez nem teljes, nem tud igazi beszélgetéssé válni, én ezt tapasztaltam, itt a hoxán is...
A családommal sűrűn beszélek skype-on, az sem olyan, pedig őket szeretem, és ismerem is személyesen...
A Te 17 évedet látva nem tudom szbad -e tanácskat adni,illetve tapasztalatom szintén van .Pontosan a 17 év körűli életkor ,amikor nem nagyon fogadják meg a bekiabálást az oldalvonalról.