Népszámlálási kérdőív: Hogy lehet plusz üres személyi kérdőívet kérni a neten? (tudásbázis)
külföldön élők:
ha 12hóanpja vagy kint nem kell, de ha van lakásod itthon és a szomszéd, rokon kitudja venni a ládából a papírt akkor a kód ott van és neten kitöltöd, és a kérdőívben lesz olyan hogy külföldön élsz...
ha nem tudsz senkit megkérni hogy kinyissa a kódért akkor az lesz hogy többször keres a népszámláló és max a suomszédot kérdezi meg hogy aki ott lakik azzal mi van, és ha szól hogy külfödldön él akkor ő kitölti hogy külfödlön él és kész...ebben az esetben persze semmilyen más infót nem írnak rá...
mivel ezek a házaknak szólnak mármint nem személyeknek vannak címezve így ez korrekt:)
azért tudom mert bnőm népszűmlálós és épp egyik nap kérdeztem meg egy hoxás külföldönm élő miatt hogy mi ilyenkor a teendő:)
Mivel állandóan foglalt a telefonszám, itt próbálok segítséget kérni.
Hogy lehet + üres személyi kérdőívet kérni a neten. Egy lakás és egy személyi kérdőívet ad, azt kitöltöttem.
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Népszámlálás: mi van akkor, ha nem töltöm ki a kérdőívet?
- Internetes népszámlás kérdőív: hova kell belépni, hogy be tudjam írni az azonosító és internetes kódot?
- Hogyan kell kérdőívet készíteni?
- Görögországba való utazásnál, elég volt online kitölteni azt a kérdőívet, ami után qr kódot kapsz?
- Online kérdőívet hogy tudok létrehozni?