Miért nem tudok belépni a YouTube-ra? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Olyan problémán van, hogy valaki régen létrehozott nekem egy youtube fiókot és a saját emailjét adta meg. Én rengeteg céges videót töltöttem fel, kb. 100 darabot, amik már nem aktuálisak, de a videókon látszik a domain nevem + a leírásban az elérhetőségek. Közben a fickó azt mondta, hogy megszűnt az email, én meg nem tudok belépni a youtubra. Már többször írtam a youtubnak, de nem tudom elmagyarázni nekik, hogy töröljék az egész fiókot, megszerintem nem is akarják megérteni.
Legutóbb ezt írták vissza:
Követelésed további vizsgálatának lehetővé tétele érdekében pontosan meg kell adnod, hogy melyek azok az állítások a videóban, melyek megsértik adatvédelmi jogaidat. Kérjük, idézd a videóban szereplő konkrét állításokat, és lehetőség szerint add meg az állítás(ok) elhangzásának időbélyegét.
Például:
„Példa egy állításra”, időpont: 1:05
Abban az esetben, ha nem a fentiekben leírtak szerint kapjuk meg Tőled a további információkat, nem áll módunkban intézkedéseket hozni a törlés ügyében.
Remélem tudtok segíteni!
Köszi
Nekem is közvetlen gombbal elérhető a képernyőről.
Igaz, én nem töltök fel tartalmakat, csak nézem, amit mások töltöttek fel.
Valaki legyenszives segítsen!
Még mindig nemtudok belépni a Youtube-ra.
Hiába írom be a gmail-es címemet és kattintok arra hogy :KÖVETKEZŐ, nem történik semmi.
Az email címed és a jelszavad kell használni.
Ha ezzel nem megy, akkor csinálj egy újat.
Vagy írhatsz, kérhetsz új jelszót a társítoz mailedre vagy telefonodra, ha azt is megadtad.
Vagy írhatsz az üzemeltetőnek.
mondtam,hogy csak én nem értem,
tényleg nem szoktam feltölteni,
csak filmet nézek,vagy ami épp eszembe jut,
de azt gond nélkül,
Mert te nem iratkozol fel, nem töltesz fel, nem készítesz listákat.
A youtube google szolgáltatás, oda a google fiókkal lehet belépni.
A fórumindítónak most már a kérdését sem értem.:)
biztos csak én nem értem,de nekem ott van a YouTube a gyors hívón,csak rá kell nyomnyi,
azt nézek amit akarok,nem kér semmi jelszót meg ilyesmit,
Én-e???
Habár lehet, hogy igazad van.
Jó ez nekem így, tudom, hogy ezt a Chrome-on, amazt a Firefoxon érem el.
Volt, hogy a Chrome-ot használtam, és a webboltnál a fizetési folyamat csak a Firefox-on indult el.
Ott olyan van a Beállítások szinkronizálása.
De ahhoz kell Microsoft fiók .Nekem meg nincs olyanom.
Nekem ne oda tegye, mert ott nem keresem.
A Firefox-on beállítom, hogy mindig kérdezzen rá, hova akarom tenni.
A Chrome-on valahogy nem.
De, mondom, nincs reális oka, mit nem szeretek rajta. Csak így van. :D
Mert a beállításokban kellene beállítanod, hogy letöltés előtt mindig kérdezzen rá, hová akarod.
Alapértelmezetten a letöltések c. mappa van beállítva, szóval nem össze-vissza pakol.
Jó a Chrome, arról nem tehet, ha a felhasználó nem kérdezi meg Dr. Goog Le-t, hogyan kell beállítani a letöltéseket.
Internet explorelt ne használd, mert ha az a 8-as vagy nagyobb, lebénítja a gépet. Ezt most találtam egy válasz: "Nézd meg hogy a sütik engedélyezve vannak -e.
Töröld a böngészőben a sütiket (előzmények törlése - minden)
és próbáld újra
Esetleg valami blocker a böngészőben