Nemi szervek névvel történő ellátása (beszélgetős fórum)
Meg majd mankót adok neki, es segítek bicegni, nem? Muhaha...
Két öreg baratomtol amit tudtam (egyiket a föld nyugosztalja), ha a himbi-limbi már csak himbalt, nem állt, felhagytak a csajozassal.
Jesszus! 😀
Lehet....
Igen, akartam is mondani, jobb, ha meggondolod mit kérdezel, vagy válaszolsz nekem. :))
Azt még nem mondtam el, hogy ez a bérgyilkos bizony rövidlátó volt. :))
Ajjaajj...akkor jobb,ha nem is sértegetlek többet .
A kérdésre válaszolva ,szerintem elhajtanám a pasit . Sosem találkoztam még ilyen "kisfiúval",mert az ilyen nem férfi ,aki a micsodájával beszélget közbe .
Talán te sem véletlenül vagy Kobra ? 🤔.
Nem sértésnek szántam .
Elsőre viccesnek gondolnám, hogy ezzel oldja a zavarát.
De ha ezt minden alkalommal eljátszaná az már elgondolkodtatna, hogy talán nem jancsikával, hanem János fejével van probléma.
K*rvajót röhögnék :D Elsőre legalábbis, max másodjára.
Sokadjára már nem poén.
Én is csak ránézek, és áll.
Állítgatná a fene.
én undorodok az ilyesmitől, de egy barátom Rudinak hivja a péniszét
nőről még nem hallottam, a jóbarátokban Mónika virágnak hivta ...
Sírok a nevetéstől 🤣😅
Főleg a ding dong trallala számtól 🤣🤣🤣
Ha egy pasinak értésére, jelezni kell egy vágyott nő mellett, hogy "harcra fel", akkor az igen férfiatlan....
Egyébként pedig a nemi szervek elnevezését butaságnak tartom, főleg szex közben. Nem becézgetni kell, hanem kényeztetni. (hallgatni arany)
Fel kell szólítani? Az gáz.
Annak a nőtől magától fel kell állnia!😜
Szerepjáték. Teljesen jó lenne. Igaz, megmosolyognám, de kell a humor :D
Miután felállt, büntetés vègrehajtás :D 10 év lyukfogság :DD
Sok helyen olvasni, hogy férfiak, de néha nők is, bizonyos nevet adnak a nemi szervüknek.
Mit szólnátok hozzá, ha olyan férfival hozna össze benneteket a sors, aki a hímtagját Vádlottnak hívja? Aztán minden együttlét során, pedig felszólítaná, hogy ,,Vádlott álljon fel".
Komolyan tudnátok venni az illetőt?