Német nyelvtanuláshoz társat keresek (beszélgetés)
Arra ,hogy nyelvtanfolyamra járjak nincs most kapacitásom.Kiköltözés előtt 2-3 hónappal akarok szervezett keretek közé beülni :)
Addig viszont még van 6-7 hónap ...ki kell használni.
Ezért gondolkodtam azon is ,hogy skypen vagy viberen is lehetne (konferancia beszélgetésként akár többen is ) "gyakorolni vagy csak úgy savazni a német nyelvet . :))))))))
Szia!Júliusban kezdtem neki. Ahogy otthon szoktuk mondani a fiaimmal,a "Guten Tag"-tól kezdetem.Soha előtte nem foglalkoztam a némettel.
Lazán németül című könyvből -kicsit sem lazán -tanul(gat)ok.Illetve vettem kisiskolásoknak való foglalkoztató könyveket,sok hasznos dolog van benne.Ezen kívűl a Contact 1 is van amiből a fiam kezdte szeptemberbe a tanulást.
Kb.ennyi.
Jövő július,augusztusban kiköltözöm St.Pöltenbe ....tehát van motivációm a tanulásra.
Szia!
Milyen szintről kezdenéd és milyen könyvből tanulnál?
Sziasztok!
Németül taulok.Arra gondoltam,hogy skypen lehetne együtt tanulni,gyakorolni ha lenne kedevtek ehhez.
További ajánlott fórumok:
- Német beszélgetőtársat keresek
- Német nyelvtanulás-ingyen programokkal, internetes oldalakkal. Tudsz ilyet?
- Német nyelvtanulást milyen leckékkel érdemes kezdeni?
- Melyik német nyelvtanulós (ingyenes) oldalt ajánlanátok alapfok felkészülésre?
- Milyen magazint ajánlanátok német nyelvtanulóknak? (pl. angolul: Hot English Magazine)
- Körtvélyesi Hajnalka német nyelvtanulási módszere - tapasztalatok