Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Nem volt szülés utáni depresszióm, mert nem volt rá időm! (beszélgetés)
Szerintem ez nem pont attól függ van-e rá időd! Jó butaság amit írtál! Akiknek van sem akarták szerintem ha van volt idejük ha nincs. Örülj neki ha neked ez kimaradt..
Nekem volt egy pici és enyhe, nem tartott sokáig, kijöttem belőle.
Én meg nem kaptam el a Covidot, mert nem értem rá feküdni otthon.
DE mi a depresszió?Amit a hoxan annak definiálnak
Pfff.Látom te is abban szocializálódtál,hogy pszichés problémák nem léteznek,és senki nem depressziós,csak “jódolgában nem tudja,mit csináljon”
Hogy a nyolcvan fölötti,szűklátókörű,tanulatlan öreganyám így gondolkodik,azt már megszoktam,de egy fiatalabb nőtől elkeserítő…
Nagyon tájékozatlan vagy, bölcsebb lettél volna, ha hallgatsz. Ez tényleg jobb, hogy névtelen, mert leírtad magad intelligenciából, toleranciából.
Juj! Ezzel a vallomással nagyon melléfogtál.
Gondolom, pont az ellenkezőjét vártad, mint amit idáig kaptál a hozzászólóktól.
Értem, hogy mire gondolsz, de nagyon rosszul sült el.
Általában az idősebb korosztályba tartozó nők szokták "támadni" a fiatal anyákat. Csakhogy a szülés utáni depresszió nem valami úri nyavalya ám!
Mondjuk a vallomás szempontjából mindegy, hogy idősebb vagy esetleg fiatal nő írta. Önfényezésnek tűnik.
O, mesélj még! Gondolom a kávét is hidegen ittad...
Adj hálát hogy elkerült a baj, és ne provokáld azokat, akikkel megtörtént. Mert bármikor megtörténhet, és nagyon fogod szégyellni magad.
A szülés utáni depi nem kívánságműsor.
Amire te gondolsz az esetleg túlhajszoltság,fáradtság,kialvatlanság.
Nem akartam ma kukoricát osztani de rákényszerítettél :)
Kár, hogy arra volt időd, hogy ezt a baromságot megírd.
Ezt a baromságot egyedül találtad ki, vagy segített valaki? 🙄
Pont olyan, mint mikor valaki azt mondja, jaj, én nem érek rá betegnek lenni. Aztán leesik a hokedliről és kitöri a lábát. Onnantól ráér.
Örülj neki, de ez ennél eggyel bonyolultabb.
Inkább maradtál volna csendben
További ajánlott fórumok: