Nem unatkozik senki? :) (beszélgetés)
Érdekes, hogy hosszú idő óta kínomban ma beenéztem az új fórumokba, egyébként a kedvenc naplóimat szoktam rendszeresen olvasni, íróikat "ismerősnek", virtuális barátnőnek tekintem. A beteg nagyiért izgulós, és a tehetetlen megcsalt feleséget is olvastam. Egyikért aggódom,együttérzek vele, a másikat nem értem,mert.....nem mondom a véleményem,mert ismeretlenül nem akarom megbántani.
Egy órát pátyolgattam a szomszédasszonyom (74 éves özvegy, aki bújkál a fia elől),áthívott és megint egy órát hallgattam azokat a történeteket, amit már ezerszer elmondott és még mindig nem tudom, ki-kicsoda. Ott is unatkoztam.
Ma már semmi említésre méltó nem lesz, remélem, noha rengeteg tervem volt a mai "páromnélküli" szabadnapra.
Na, most átment nyevórára, utána megy haza, kilencig olvasgatok, utána tusolás, majd a "Váratlan utazás", s ki tudja meddig, olvasok.
Figyelek ezen néhány témát, az egyiknek beteg a nagyija, nagyon izgul.
Egy csajt meg évek óta csal a férje,és itt akarja bebizonyítani magának, hogy jó az, ha nem válik el.
Mennyire furcsák vagyunk, mi, emberek.Ez utóbbi még éjjel is ír néha, látom, mert bejelöltem kedvencnek. Most kimegyek rágyújtani.
Kitergettem, ettem, aludtam, és most unatkozom.
Hoxa és tv. mellett. És Te ?
Na, már megjöttem. Elég volt , láttam a főteret, fogy forralt bor, társaságok beszélgetnek pár percet, nagyon sok a fiatal. Szépek, vidámak.
Mára elég. Enni kellene valamit.
Nem hiányzik a pláza, a tömeg, szeretk itthon lenni, de bizony van amikor a tennivalók, vagy pihentető szórakoznivalók ellenée unatkozom.
Unatkozás nálam azt is jelenti, hogy kedvetlenül csinálok valamit.
Most. pl. a Hoxát sem élvezem,úgy, mint máskor, a tv-műsor sem érdekel, közben megy a mosás,és mindjárt teregetek unottan.
Hát nem tudom...
Csak én sütöm meg előre azokat a sütiket, amelyeket meg lehet?
A közös főzés, sütés meg volt, voltak vendégeim, de most úgy alakult, hogy mi nem mentünk sehova. Rajtam bizony kitört a bezártság miatti unalom. Aki ahhoz van szokva, hogy reggel felkel adott időben, elmegy dolgozni, elintézi az elintézendőt, elmegy tornázni, stb. Annak bizony sok a 3 nap otthonlét, akármit is csinálnak, mert úgy érzi, hogy valamit nem tett meg.
Nem mindenki szokott hozzá a tunyuláshoz. Persze, ha én is a lusta típushoz tartoznék, akkor bizony nagyon örültem volna annak, hogy 3 napig ki sem teszem a lábam a lakásból, csak egyik helyről a másikra helyezgethetném hátsómat és közben földöntúli mosoly lett volna az arcomon, hogy végre senki kedvéért nem kell megmozdulnom....
Na, mi is így vagyunk. Megyek is feküdni, megnézem a"Váratlan utazás"-t majdcsak elálmosodom, reggel meg vége az áldott ünnepnek.
Majd figyeljétek meg, holnap annyian lesznek az utcákon.....nem is csoda, 3 (hogy mondtad?) szobanövény nap!
Fenéket nem! :)
Férjem is meg én is majd megőrülünk az unalomtól. Gyerekek élvezték ezt a szobanövény életmódot, de szerencsére holnap vége! :)
Én is unatkozol, pedig háziasszony is vagyok.
Halálra unom magam a mosogatás alatt, halálra unom magam főzés közben, a béna filmek alatt.
Nekem is sok már az itthonlét, hiába voltak vendégeim, hiába vannak itthon a fiúk szinte végig.
Holnap már megyek valahová, mert nem bírom a bezártságot.
Nem!
Most csomagoltam a holnapi családlátogatás ajándékait.
Aztán rakodtatok el a konyhában:(((
Kriszti,te biztosan nem vagy háziasszony,ezért tudsz unatkozni:))
Nem :)
Egy nagyszerű filmet nézek a Cool-on, közben dominózom, és jeleket küldök :)
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk....olyan pangás van itt a Hoxán egy ideje...aki unatkozik írjon
- Aki unatkozik jöhetne dumálni. Kis időtöltésnek..
- Kóros evési kényszer, vagy unatkozik?vagy ennyi kell a fejlődéséhez?
- Ki mivel foglalja le magát otthon, ha unatkozik?
- A munkatársnőm állandóan szivat, majd mikor ketten maradunk és unatkozik akkkor engem akar szórakoztatni, szinte nyalizik. Mit tegyek?
- Mit tegyünk ha a gyermekünk állandóan unatkozik?