Nem tudtok valami hatásos módszert a hajnövekedés serkentésére? (tudásbázis)
Sziasztok!!!!
> Én éveken keresztül feketére festettem a hajam, aztán meguntam, és otthon
> szőkítővel próbáltam leszedni,hogy vörösre festhessem!!
> Ez jó pár éve volt!! elkezdett hullani a hajam,aztán lassan nőni!!! Kb egy
> éve,ismét hullott a hajam. próbáltam már a ricinus olajtól, sokféle
> sampont, vitamint szedni, hogy a hajhullás el álljon,és ismét nőjön a
> hajam. A hajhullás úgy mondva elállt!! De viszont, olyan mintha nem nőne a
> hajam!!!!! Ebben szeretném kérni a segítségeteket!! hogy mit ajánlanátok,vagy
> esetleg mit tegyek, hogy ismét normálisan nőjön a hajam???
Szia!
Galvanic spa.Hatékonysásgát már tőbb helyen (fejen) bizonyitotta.
Nekem a Forcapil neű kapszula vált be. Csökkenti a hajhullást és sok kis új haj nőtt tőle. Szoptatás alatt is lehet szedni.
Sőt,az anatejen keresztül a lányomnak is nagyon nő(tt) tőle a haja.:))
Tulasi hajhullás elleni krém.
Vitaminokat juttat a fejbőrbe ezáltal csökkenti a problémát.
Na találtál valamit a sanaráról???
Hát ezt a sunlife kovaföld kapszula nagyon ó volt addig amigy vége nem lett. Onnantol ugyan ugy törik akörmöm picit... Ez a nem száritózom meg a hajam pedig, hát nem látok örült nagy különbségat. Lehet hogy ez hosszutávon hatásos. Amugy a ginseg kura nagyon bejött 1 honap alatt kb 3 centit nött a hajam!!!!!!!!!! de csak akkor kezd el hatni mikor vége a kurának! Ezt olvastam asszem az NCL caféban is de már bizoton állithatom hogy igy van.
hmm én néztem a sanarát!!! De állitólag már nem is gyártyák :( Semmi nyomát nem láttam csak egy 2000-es beirást sz osztrák ebayen... Pedig nagyon kipróbálnám :(:(:( Én ma voltam ilyen hajvizsgálaton a blahánál. Nem is rossz a helyzet. De nőhetne gyorsabban! Elvileg egy hajtüszőből 3 hajszálnak kéne kinőnie de nekem sajna a fejtetömön nem minenhol nö ennyi van ahol csak 1-2. Szal most jobba n rágyúrok a témára. Elahtároztam hogy nem fogok hajszárítót használni, hagyom magától megszáradni. Már egy hónapja szedek kovaföld tablettát. És pár hete kipróbáltam a panthenol kúrát ami kb csodát tett a száraz hajammal :O eddig a bánfi hajszeszt próbáltam meg a bes ginsenget, de csodát nem tett. Ja amugy nem hullik a hajam meg nem korpás csak bazi lassan nőőő!!! :( Na szal most a dr immun hajszesz jön és majd beszámolok az eredményről!
Dia :)
Revalid.
Kezdd napi 2 szemmel, reggel1 este 1.
3 hét után csökkentes napi 1 re.
kb mire a végére érsz ennek az adagnak,akkor kezd majd beindulni a növekedés mert kb 1 hónap mig a vitaminok hatni kezdenek.
Én minden télen szedem 3 hónapig és kb 6-10 cm-t szokott nőni ezzel a módszerrel!!!!!
Én teljesen véletlen akadtam rá a megoldásra.
Elég rossz minőségű, kevés és ritka hajam volt. Más okokból elkezdtem enni a kölest (legkülönbözőbb formákban: köretként, salátába, pudinga keverve, stb). a fodrászom azt mondta, hogy ilyen változást csak a daganatos betegek kezelése során elhullott, majd újra kinőtt hajaknál tapasztalt. A fejbőröm tele volt dupla annyi, apó kis hajszálakkal, és egy-másfél hónap alatt, dupljára nőtt a hajam sűrűsége.Ja, a körmöm is megerősödött. (biztos jó a Revalid is, de az adalékanyagokat is megeszed vele - én finnyás vagyok ezekre). Próbáljátok ki a kölest!
2 hónapig szedtem a Revalidot, még hátra van egy hónap, de már érezhetõ az eredmény. A hajam sem hull annyira és végre megnövelhetem a körmömet, mert nem törik le könnyen. Én olyan kiszerelésben vettem, hogy egy doboz 10 napig elég, de van nagyobb adagos is. Napi 3 tabletta, mindig étkezés elõtt, vagy közben.
Amúgy a csalán sampon is megállítja a hajhullást, egészségesebbé teszi a hajat. Én a kettõt párhuzamosan használom.
Lásd a "Mi hatásos hajhullás ellen?" c. topikot...
Lehet, keresgélni kellett volna a topik megnyitása előtt... ;)
Szép napot:
Zs.
Sajnos nem nagyon.
Esetleg B-vitamin komplex,vagy sörélesztő...
További ajánlott fórumok:
- Nem tudtok valami egyszerű, de hatásos módszert mitesszerek ellen?
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Nem tudtok valami hatásos módszert/gyógymódot furunkulusok ellen?
- Hányinger ellen tudtok valami hatásos módszert?
- Nisim fast hajnövekedést gyorsító sampon hatásos?
- Botoceutical Fytofontana Hair Woman szérum hajnövekedésre-valaki használta, hatásos?