Nem tudom miért jött létre ez a topik, de biztos... (beszélgetés)
Ja, hogy ezt ÉN nyitottam???
Biztos nagyon "KÉSZ" lehettem...
Megható, hogy idejönnek nosztalgiázni!!!
Tudom, hogy Zolcsika a topik gazdája, és hogy csak trollkodásból indította valamikor évekkel ezelőtt. És akkor valóban úgy működött, eredeti rendeltetésének megfelelően. Mert hogy annyi fórum van, amelyiknek látszólag (vagy valóban) semmi értelme sincs. Pl. ittál e már kávét, vagy nálatok süt-e a nap, stb.
De kérdem én, mi lenne velünk és hoxával, ha valóban csak azok a fórumokat indítanák el, amelyeknek konkrét probléma megoldás, vagy tanítás, hasonló céljaik lennének.
Meg hát nem vagyunk egyformák. Az egyik embernek pl. a főzés, a háztartás tudománya a tök felesleges, míg a másik pont a vicceket, vagy éppen az alternatív gyógyászatot, vagy a különböző lélekbúvárkodást, ezotériát, és hasonlókat tartja tök feleslegesnek. És persze olyan is van, akit úgy általában szinte minden érdekli.
Úgy látszik én vagyok itt a hoxán az, aki sorozatban, zsinórban kezdi el élesztgetni a régebben elhagyott fórumokat. Talán mert kíváncsi vagyok arra, hogy akik korábban bejelölték kedvencnek, itt vannak-e még, írnak-e bele egy-két mondatot. Vagy mit tudom én miért is.
Reggel még úgy indult, hogy szép idő lesz, gondoltam, hogy ma is lemegyek sétálni.
Mire a gondolatnak a végére értem, hirtelen beborult és máris esik. Azért szerencsére se szél, se hideg nincs, az erkély ajtó ugyanúgy nyitva!
Igen, valóban az egyik legszebb dolog orvosnak lenni, most már látom, de én magam nem vagyok az!
Tehát nem vagyok doktor!
Mivel koccintsak? Céklalével?
Milyen torta van? Puncs?
Oké!
Gluggy! Hamm-nyamm!
Köszi!
Egész sok hozzászólást ért meg!
Se az "ittál-e ma kávét?" jobb ötlet.
Ha már ilyen rendes vagy, akkor adj nekem egy kis tejet is, aztán mesélj estimesét és minden rendben is lesz :)
*elmegy most aludni, majd holnap felnéz...*
További ajánlott fórumok:
- Az élet egy csoda, most már biztosan tudom!
- Még nem tudom az okát, de az már biztos, hogy késik. Ha mégis kismama lennék, mehetek- e élményfürdőbe? Kismamáknak lehet ilyen járniuk?
- Android tabletre hogyan tudom telepíteni a Google Play Áruházat?
- Yorkshire terriert szeretnénk vásárolni, lehetőleg világos színűt, hogy tudom kiszűrni, hogy biztosan világos színű legyen nagy korában?
- Hogyan tudom közös megegyezéssel felmondani a biztositásom?
- Nem tudom mit érzek iránta. És abban sem vagyok biztos,...