Hogyan tudom közös megegyezéssel felmondani a biztositásom? (tudásbázis)
Köszi a választ!.
De a helyzet a következö. En most Austriaban lakom, es vettem egy autot, ki szeretnem hozni a bonuszomat, ami ugye a legjobb stufeban van, nekem itt kint havonta 30 eur megtakaritast jelent. De otthon van egy autom amit az öcsem hasznal, es azon van most a biztositasom, az evfordulo marciusban van, nem decemberben mert akkor kötöttuk. Igy jelenleg meg van kötve a kezem, mert marciusig 5 honap van meg. Nekem meg most kell a bonusz igazolas. Ezt szeretnem valahogy ugy elintezni hogy ne kelljen uzembentartoi bejegyzes, meg ilyesmi.
Biztosítási évforduló előtt legalább 30 nappal kell jelezned ÍRÁSBAN ezt a biztosítónak!
Ami legyen benne mindenképp:
neved
kötvényszám
rendszám
autó típusa és fajtája
valamint a biztosítás módozat (Casco vagy KGFB)
és írd bele azt is, hogy évfordulóra szeretnéd felmondani!
További ajánlott fórumok:
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Kötelező biztosítás
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Márciusban letelik a gyes. Szeretnék felmondani a munkahelyemen közös megegyezéssel, de azt mondták, hogy arról nem lehet szó...
- Ha biztosítani tudnád gyerekeid felnevelését anyagilag is, több/hány gyereket szeretnél/vállalnál?