Nem tudom miért de félek! (beszélgetés)
Akkor ott kellene kezdeni a kezelest.
A cukor taplalja.
ha szedtel antibiotikumot, az is segiti, hogy el tudjon szaporodni.
Meg kellene valtoztatni az eletmodod.
Olvass utana, milyen a candida dieta.
Akkor keress masik orvost, aki mintat vesz a kormeidrol es megnezik, hatha szisztemasan ki tudjak kezelni!
Az immunrendszered pedig attol meg lehet, hogy nem jo, ilyen nem tortenhet meg, ha az teljesen rendben van.
Edes szaju vagy?
6 köröm! A körmökön nem egy nap alatt terem, mind a haton raadasul! Ha az ember valamit eszrevesz, nem rogtok elkezdi kezelni? Csak kerdezem, mert nekem meg sose volt koromgombam, pedig evekig laktam kollegaiumban kozepiskolasan, majd kesobb is, ott azert osszeszedheto, ha nem vigyaz az ember szerintem (a szobatarsaimnak se volt).
Amugy ketogen dieta, vagy enyhebb formajaban candida dieta, az erintett borfeluletre pedig teafa olaj, ecet vagy a kohoges elleni balzsam, amit a mellkasra szoktak tenni, a benne talalhato illoolajokat se kedveli a gomba.
Az immunrendszered meg valoszinuleg gatya, sportolj!
Jelet pedig nem kell kuldeni, nem nekem faj az igazsag...
6 korom?
Hat ne haragudj... Inkabb le se irom mit gondolok, mert kikaparnak itt virtualisan a szemem a gombaban jartas emberkek.
Higienia!
öööö...előbb próbálkozz az alant felsoroltakkal :))
Ja, és ha csinálsz róla egy jó minőségű, nagyfelbontású, éles képet, megmondom, hogy egyáltalán az-e :) Addig dobd el a gyufát :DDD
Hát, mivel a scholl megszüntette a jó kis verruca gélt, a patikában szerezz be vagy egavert, vagy wartner spray fagyasztót, vagy vérehulló fecskefüvet. Ha ez mind nem használ (nyilván egymás után használva, ha az egyik nem hat 1-2 hét után, jövhet a másik), akkor valahonnan kell szerezni lápiszt. Na, az kiírtja.. De ha nincs ismerősöd, nem tudsz szerezni, patikában nem adnak. ( Patikus, vagy netán olyan ismerős, aki tud ilyen vegyész helyről kihozni, nem árt ilyenkor.)
Ha ilyen nincs, és a többi nem használ, akkor orvos kiégeti.
Mármint tyúkszem van az ujjadon? Vagy csonthártyagyulladás? Tyúkszemtől simán lehet, ha a gyökere eléri a csonthártyát és nyomja. Inkább lábon jellemző, hisz ott van állandó nyomásnak kitéve. (ok. hülye vagyok... lábujjról is írhatsz, csak ezt nem mondtad)
Ja, és lábujjon is kialakulhat tyúkszem simán.
További ajánlott fórumok:
- Miért a Hoxán? Tudom, hogy kit nem szabad feleségül venni.
- Miért nem tudom élvezni a jelent? Miért a rosszon gondolkodom ennyit?
- Szeretnék babát, de még nem tudom mikor...miért gondolkodunk ezen annyit?Valamitől félek de nem tudom mitől..ezzel kapcsolatban.És ti hogy v
- Félek az anyaságtól és azt sem tudom vágyom-e rá igazán
- 3 éves gyermek mellé panelban kistestű kutya vagy macska legyen? Nem tudom, félek, hogy nehogy allergia jelentkezzen...szerintetek?
- Napok óta zsibbadnak a végtagjaim félek nem tudom mitől lehet :(