Napok óta zsibbadnak a végtagjaim félek nem tudom mitől lehet :( (beszélgetős fórum)
Isten éltesse papád!
Agyfasz az a kolléganő. Hétfőn lekoccolok a ruszkikhoz egy hónapra, most majd tuti kavarni fog a hátam mögött. De szarom le, szüljön sünt, ha nem tetszik neki.
Egyértelmű a leírtakbol hogy a depressziod s a pánikpedegséged okozza. Tapasztalatbol mondom. Túl vagyok rajta én már hála.
Stresz, szorongás...nálam ettől szokott :(
Alagút szindróma miatt zsibbadt mindkét kezem.
Értsd: a csuklónál krónikusan megvastagodott szalagok nyomták az idegeket. Tünet:Kézujjaim némelyike és a tenyerem egy része zsibbadt. Ambuláns, kis műtéttel megszűntették.
nem biztos az...de majd kivizsgálják
Hát akkor ez az!!
Lelki okok miatt zsibbadsz!!
A szorongás miatt van, nekem is attól volt!!!
gerinc problémáimnekem is vannak, meg pajzsmirigy betegségem, mély depresszióm és pánikbetegségem.
Mindkettő 50 felé járt, tehát lényegesen idősebbek, mint a kérdező. De ahogy nézem, valószínűleg neki nem ez lesz a gondja, mert jó néhány válaszadónál láttam most, hogy ez viszonylag gyakran előforduló probléma... nem rémisztgetni akartam szegényt, csak jobb azért mégis ilyenkor elmenni egy orvoshoz.
Szia, ők hány évesek voltak akkor?
Az is lehet, hogy a cipő nyomja el, nem tudom. :D
Sziasztok. Nekem az egyik nagy lábujjam zsibbad, meg egy kicsit tovább feljebb is a lábujjamnál, de már hónapok óta. Több mint egy éve kiment a bokám azon a lábamon, ami szintén azóta is fáj, ha nem jól teszem a lábam. Én azzal tudtam be a zsibbadást, hogy a bokám kimenésének lehet a hatása, dokinál nem voltam, de elég kellemetlen. Van valami ötletetek, hogy mi lehet az oka? Az, amire gondolok, vagy esetleg valami más?
Nekem a lábam zsibbadt és ki is vizsgálták, gerincsérv volt az első gyanújuk.De nem volt semmi gond. Aztán egyszer csak elmúlt.
Nekem is zsibbadtak nem olyan régen 3-4 napig.Én csak szimplán megerőltettem magam.Pihentettem,és borogattam,majd el is múlt.
Nekem szorongástól volt ilyen tünetem, hosszú ideig!
nem akarlak rémisztgetni, de 2 rokonomnak volt agyvérzése, és mindkettőnél végtagzsibbadással kezdődött, szóval szerintem gyorsan irány egy orvos...
ha gerincproblemad van, akkor tuti h attol van. nekem is voltak zsibbadasaim, de sajnos nem allt meg itt a doolog, legyengult a kezem es a labam, mostanaban fogjak kivizsgalni...
Ha jól tudom nem nött össze a csigolyám lent a csipőmnél és sokszor fáj a hátam is. Nem szeretnék lebénulni szerintem holnap megyek orvoshoz mindenképp, amúgy gyógyszerek ilyent nem okozhatnak?
Nem bizony. Az inkább segítene hga rendszeresen csinálnád.
A végtagzsibbadások 98 %ában a gerinc áll a háttérben.
Ne félj, annak nincs értelme, az csak bénítólag hat!
Menj el nyugodtan az orvoshoz, kérj beutalót gerincröntgenre, majd ennek birtokában pedig gerintornára.
Kb három napja érzem ezt, amúgy gimnasztikáztam egy kicsit egy gimnasztikás gumi labdán de nem hinném, hogy az az öt perc torna ilyen hatással lett volna rám, hogy leszakadnak a kezeim, lábaim és zsibbadnak
Talán pszichés alapon. Veled már találkoztam más jellegű fórumon is, ahol sokmindent leírtál magadról. (Régóta tartó munkanélküliség, bizonytalan anyagi helyzet.) Ezek bizony hosszútávon negatívan tudnak hatni, sőt sokaknál a stresszes élethelyzet miatt fizikai tüneteket is okozhatnak.
Szia soha nem dohányoztam, és nem is ittam alkoholt szóval ez kilőve.
Dohányzol? Ez csak tipp, de lehet, hogy ettől esetleg rossz a keringésed.
Kérlek segitsetek, mitől lehet ez a kezeim lábaim leszakadnak, zsibbadnak, jelenleg annyira zsibbad már nem is érzem.
További ajánlott fórumok: