Kislányom lázas és hidegek a végtagjai. Ez normális? (tudásbázis)
Nurofen kúpot kapott csak, semmiféle más gyógyszert vagy antibiotikumot. A dokinő azt mondta, hogy 3 napig is eltarthat a magas láz, de szerencsére megúsztuk és 2 nap alatt teljesen rendbejött.
A vizeletminta amit vinni kellett a laborba pedig negatív lett teljesen, így szerencsére nem kellett visszamenni a doktornénihez. :)
Mit kapott rá?
Az enyémek nem szoktak semmi különöset kapni.
Köhögésre lándzsás utifűvet, lázra Panadol, vagy Nurofen szirup, ha nem hat kúp, C vitamin.
Egyébként mi a véleményetek a multi vitaminokról? Mármint azt mondják, hogy betegség idején csak c vitamint adjak, mert a multi táplálja a vírusokat is. De ha megnézem, hogy a béesnek is van influenza elleni készítménye, ami multi vitamin akkor nem tudom mi az igazság. Segít vagy sem
Az én lányom 26 hónapos, és neki is "csak" láza volt. Este lefekvéskor még semmi baja nem volt, éjjel egyszer csak felkelt és az egész teste tüzelt a láztól majdnem 39 fokos volt.
Mivel reggelre sem ment sokkal lejebb a lázcsillapító ellenére, ezért elvittük az orvoshoz délután - csütörtökről-péntekre virradó éjjel történt, a dokihoz meg pénteken mentünk -, megvizsgálta. Azt mondta influlenza, semmi más tünete nem volt csupán a láz, viszont olyan virgonc és eleven volt egész nap, hogy ha a dokinő nem érezte volna rajta, hogy süt a láztól nem hitte volna el, hogy beteg.
Szombat reggelre már nem volt láza, estére viszont egy kis hőemelkedése, de a közérzetén szerencsére nem látszik meg.
Véleményem szerint a Ti lányaitok is influlenzássak, s ha még nem voltatok velük orvosnál akkor mielöbb tegyétek meg.
Nem tudom. :-(
Én egyből arra gondoltam, hogy cici hiányában valamit összeszedett. Olyan hirtelen jött, semmi előjele nem volt. Csak remélni tudom, hogy nem az influenza...
Úgy néz ki ugyanez van Liliennel is.
Panninál meddig tartott? Vagy még tart?
Vikasz!
Lilien is elkapta?!
Panni is lázas volt és hideg volt a keze. :-(
Egész nap bágyadt volt, csak este pörgött, miután kialudta magát és lement a láza a kúptól.
Teljesen!
A teste közepérekoncentrálja az energiát,a lkeringése lelassul,és csak ott dolgozik teljes erőbedobással ahol a legnagyobba szükség/a belső szerveknél a törzsben/
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Másfél éves kislányom lassan egy hete lázas, antibiotikum mellett. Más is elkapta ezt a makacs vírust?
- Kislányom hurutosan köhög, fáj a mellkasa, néha lázas, néha hány. Mi lehet a baj?
- A kislányom beteg: Rhinathiol melett adható a Nurofen is, ha lázas?
- Infra lepedőn (Vital Therm), feküdhet a lázas kislányom? Nem emeli tovább a lázát?