Kislányom hurutosan köhög, fáj a mellkasa, néha lázas, néha hány. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Szia! Kisfiam is kb. két hete volt náthás, pár napig tartott csak, de azóta neki is van ez a hurutos köhögése. A dokink csak köptetőt írt fel és antibiotikumos orrcseppet. Holnap visszaviszem a dokihoz, mert igen elhúzódó ez a köhögés. És ő még nem is jár oviba.
Ajánlom, hogy hétfőn te is vidd el a gyerekorvosotokhoz, nehogy valami komolyabb baj legyen belőle.
Köszi, hogy próbáltok segíteni:))
Tényleg köszönöm!
Kérdezték mit adok Neki, mondtam, hogy hurutoldó, lázcsillapító..
Bólogatott aztán ennyi.
Szóval okosoabb nem lettem.
Majd talán holnap reggel..
Tudom,hogy mennyiségileg sok,ezét kérdeztem.
Van otthon köptetőd vagy valami ami felszaggatná a slejmet?
Szia!
Nekem a kicsi volt így.
nem lehet hogy a torkán lefolyt slejmet hányja vissza?
Az egész rendszer hülye, hogy nincs gyermekorvosi ügyelet, csak ilyen összevont vegyesvágott, aztán épp az ügyeletes vizsgál..
Legalább ilyenkor lehívhatnának egy osztályos orvost, de eszük ágában sincs.
Telefonon megvitatták, aztán csókolom..
Igazából nem tudom eldönteni, hogy mitől hány, mert a köhögést egyből hányás kíséri..
..hogy most ez ingerli-e, nem tudom.. Elég sűrű trutyit hány..:S
Szép!Ha csak egy sima megfázás lenne,akkor azt mondom,jó.De szegényke hány,meg fájdítja a mellkasát is,ez azért nem vicc!!!
Tesóm kisfiának volt egyszer egy visszamaradt tüdőgyuszija,mert nem jól kezelte ki a doki,orvost is váltottak...
Valamit azért mondhatott volna,ennyire hülye nem lehet egy orvos!!
Voltunk ügyeleten, de nem lettem okosabb.
Itt hétvégén nincs külön gyermekorvosi ügyelet(pedig nem kisvárosban élünk)
Szóval az ügyeltes doki, épp egy nőgyógyász volt:S
Megnézte..., majd annyit mondott, ha nagyon felmenne a láza hűtőfürdő, és holnap irány a gyermekgyógyászunk!
Jó, mi?
Szia!
Szerintem vidd le ügyeletre,mert ez nem hangzik jól!
Két hete volt beteg... az elmúlt héten ment oviba, de már akkor is köhécselt(nem volt vészes) pénteken, meg már így hoztam haza az oviból...:((
Lehet az előző megfázás szövődménye, v. ez valami új vacak???
Jó, hogy elkezdődött az ovi..:S
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Kislányom 3-4 hete köhög. Most azt mondta doktor néni, hogy a tüdeje tiszta...mi a teendő?
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- Kislányom nagyon köhög
- Kislányom köhög. Köptetőt szed, de éjjelente szinte csillapíthatatlan köhögési rohamai vannak. Hidegpárásítok. Mit csinálnátok?
- Kislányom hasán, mellkasán apró, tűszúrás-szerű kiütések vannak! Mi a "szösz" lehet?
- Kislányom mellkasán és hátán apró pöttyök vannak. Reggel halványabb estére bevörösödik. Mi lehet ez?