Akkor már inkább egy jó öreg minimatot. Hiába szidják, hogy sok vizet használ. Az enyém elmúlt 33 éves, de szerintem ha 120 évig élek, akkor is épségben fogják mellém temetni. :D
Nekem nemrég az öblítő maradt a tartályba..kiszedtem az adagolótartályt és amennyire hozzáfértem a felette lévő vizesblokk szűrűjét (illetve,ahonnan engedi a mosószerre a vízet)azt a részt, fogpiszkálóval kitisztítgattam.El volt dugulva..azóta hála minden oké..most már jobban odafigyelek,mert eddig csak a tartót és helyét tisztítottam..
Meg még nagyjából értem is. Kipróbáljuk az összekötő csövet átöblíteni (a szűrőben nem volt semmi), aztán ha ez sem elég, akkor hívom a szerelőt. A mágnesszeleppel nem tudok mit kezdeni.
Valami beszorult!Az ajtón vette le a szerelő a gumitömítést,ott nyúlt be(ő tudta hol van)a lefolyócsőbe,oda,ahová az adagolóból a mosópor jut!Nekem a CANDY mosógépemnél fordult elő.
Elöltöltős, néhány éves. Nem az első ilyen gépem, de az eddigieknél nem fordult ez elő. Az adagolóba be"szorul" a mosópor, nem megy le az öblítő sem. Most már hetente többször kiszedem a fiókot, kimosom folyóvíznél, kipiszkálom a mosópor maradékot, de egy-két nap múlva újra fent marad a mosópor, nem megy le az öblítő. Lehet valahol máshol is eldugulva? Van valakinek efféle tapasztalata? Vagy egy ezermester férje? :)