Nem tudok visszaállni (beszélgetés)
Sok jó tanácsot kaptál, szemezgessél belőle.
Nem mondok semmit, de drukkolok Neked!
Visszanézek majd Hozzád, és várom az eredményt.
Ha nem sikerül, akkor irgum-burgum lesz!
Most tessék megijedni tőlem, és meglátod sikerülni fog.
Sok sikert!
Tökéletesen igazad van. Pontsan igy van.
Minden szóval egyet értek. :)
Bocsássatok meg, nem akarok senkit sem megbántani, de a legegészségtelenebb és legrosszabb dolog, ha a reggelit kihagyod. A szervezetnek az egész éjszaka elhasznált vércukrot pótolnia kell reggel, és ha ezt nem teszed, egyetlen dolog fog történni: a szervezeted átáll egy kisebb kalóriaigényre (túlélőmódra), mivel azt hiszi, hogy éheztetve van. Ez gyakorlatilag úgy néz ki, hogy mondjuk egy egészséges felnőtt nő napi 2000 kalóriát vihet be normál életvitel mellett és nem hízik, nem fogy.... ha 1700-ra csökkenti a napi fogyasztását fogyni fog. Egy ember aki nem reggelizik, 1700 kalóriától nem fog fogyni egy dekát sem, hanem még kevesebbet kell ennie ugyanannak az eredménynek az eléréséért. A másik, ami már nem a fogyókúrával kapcsolatos, hogy sok szakember szerint - és én saját és a családom tapasztalata alapján hiszek nekik - a rendszeres fejfájós emberek legnagyobb része a nem reggelizők közül kerül ki, mivel (amit az elején írtam) reggel nem pótolják az éjszaka elhasznált vércukrot. Úgyhogy reggelizni KELL!!! Ráadásul pont ilyenkor lehet kiadósan enni, a szervezet megnyuszik, és amit ilyenkor beviszel, azt még maximálisan feldolgozod, nem lesz belőle háj.
A gyümölcsnap jó, de nekem ilyen esetben - hogy szeretnél visszatérni a diétádra - nem válna be.... én ha gyümölcsnapot tartok, iszonyúan éhes vagyok, úgy érzem, alig van bennem energia és a rákövetkező napon sokkal többet eszek. Nekem ami bevált, ha fogynom kell és elkezdem, az első pár napban nagyon keveset eszem, hogy összeszűküljön a gyomrom (úgy 3 napon át). Bőséges reggelivel, tízóraira valami, rendes ebéddel, csak kevés mennyiséget, uzsonna, nagyon pici vacsorával. Összesen 5 étkezés, no kenyér, tészta és cukor, legalább 3 liter víz, és olvadni fognak a kilók!!! Sok sikert!! 10 kiló már nagyon sok, arra gondolj, hogy hiába volt az egész, ha ezt most visszaszeded. Koplalj csak 2-3 napot, és utána vissza fogsz zökkenni. Drukkolok!!
Ha vissza akarok állni,akkor nem reggelizek és igyekszem kerülni a szénhidrátot :) Nem egyszerű de ha ráállsz agyban menni fog.
Amikor nagyon éhes vagyok,vizet iszok,evés közben vizet iszok.Megtervezem mennyit eszek ...annyit merek,utána nem merek többet....hasonlók....:Ö)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a szám szerinti osztályzás visszaállításáról alsóban?
- Mit szóltok hozzá, hogy visszaállították a 3 év gyest?
- Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete?
- Hogyan tudom a képernyőfelbontást visszaállítani normális méretre?
- Hogyan tudok visszaállni szoptatásra, ha ki kell hagynom 6 hetet?
- Apple gyári visszaállítása után nem tudok hívást indítani, mi lehet a gond?