Nem tudok szeretetet adni (?) (beszélgetős fórum)
Attól függ ki adja és ki kapja:))
Attól függ, hogy milyen jóból!? :)
Aha, csak ne legyen túl sok....! :DDDD
De azért én vágyom is rá! :))
Lehet, hogy néha kéne..., de én semmiben nem tudom magam! Ha ideig-óráig megy is egyszer úgyis elszakad a cérna! :)))
Igazán az energiavámpír lopáson kívül nem tud mit csinálni. Én nem csak róluk beszélek.Vannak emberek akik egymásra tudnak hangolódni.Nekem is sikerült már, a barátnőmnek meg nagyon.Ő tud úgy nézni,hogy rengeteg energia áramlik a másik ember felé, hozzá.De ellenkezőjét is tudja,kapni, és még vigyázni is tud arra, ne szívja le a másik energiáját teljesen. Egyébként ő sokat szerez a természetből is. mostanában alig emberektől. Én még nemtudom ezt tökéletesen.
még nem szólt senki...csak néha én magam érzem, hogy fékezni kell:))
Te is ilyen vagy?:)
Ha van kinek és jól viselik, akkor mi lehetne a gond? :))
azért nem olyan nagy baj az! :)
Miért? Néha te is sok vagy?? :)
Én tudok..., talán néha túlzásba is viszem! :)
Igen, értelek... Tökéletesen tudom, hogy igazad van....
Nem pejoratív értelemben mondtam, hogy ügyeskedsz...mondhattam volna, hogy ügyesedsz...Így helyesebb lett volna:) Bocsánat:)
De igen, tudsz.
Két útja van.
Vagy teljesen szabaddá teszed a hozzád áramló energia számára a kapukat (te érted, tudom),
vagy a máshoz történő hozzáállásodat tudatosítod úgy, hogy tekinted annyira felnőttnek és szuverénnek a másikat (én is így teszek), hogy bízol abban, MEG TUDJA CSINÁLNI.
Mennyi embernek hiányzik a másik bizalma!!!!:(
Nem biztos,h ügyesedés...ekkor hidegül az ember.Az a jó,szerintem,amikor már különbséget tudunk tenni aközött,meddig mehetünk el és hogy érdemes-e mások gondjaiba túlzottan belefolynunk.Akkor vagyunk szerencséek,ha nem használnak ki a jóindulatunkért.
Igen, tudom, mert kimerül az energia-forrásom nagyon....:))
Na, ezen viszont én nem tudok változtatni:)
Jól látod, hogy azon változtatni kell.
Ügyesedsz...én nem..én már így maradok, szinte biztos:)
...akkor emberséges is vagy.Én is sokszor beleesek ebbe,de azért már képes vagyok távolságot is tartani.
Ezt így kell csinálni...teljes az egyetértésünk:))
Vagyis...nekem is így kellene csinálni, de én a saját nyakamba veszem mások terheit is:(
Szerencsére tényleg nincs ilyen gondom....Édesapámtól örököltem a természetemet...
Szerintem nagyon jól csinálod.
Hát azért ez elég durva szeretet-kimutatás,amihez szerintem semmi köze a szeretetnek:/
És igen,fontos,h ráérezzünk a másik szeretetnyelvére,de ne viseljünk el azért bármit,mint esetetekben...határ azért van.De tudom jól,miről írsz,volt részem benne.
További ajánlott fórumok: