Nem tudok megbékélni a külsőmmel... (beszélgetés)
A regebbi kepeden nagyon jo az alakod, mar amennyi latszik belole. A kek ruhas kepeden kicsit tobb a felesleged a hasad kornyeken es puhanak tunsz.
A kek ruha a regi alakodra illene, de ha jol erzed benne magad, akkor hordjad :)
Hát akkor bocs.Szerintem nem áll jól az a ruha,főleg nem fehér övvel.Egy fekete sokkal jobban feldobja.
És ez a ruha a nem létező hasat is kihozza,hurkákat csinál,plussz a ciciden sem áll jól.Mindenkinek mást jelent a kifogástalan ízlés.Az igazság pedig szubjektív,mindenki a sajátját véli annak.
Egyébként nem bántásból írtam.
Na ezert ennyire nem vagyok beteg hogy kepes legyek tordelni magam.
Amugy az otlozkodessel nem mondasz igazat. A kek az jol all nekem, foleg az a ruha. Eddig meg nem volt ra panasz.
Az oltozkodesemre tudom azt mondani, hogy abban az izlesem kifogastalan.
Nem csak a kilók számítanak,húgommal egymagasak vagyunk,én 51 ő 57 kiló,és detto ugyanúgy nézünk ki testfelépítésre.
Egyébként szerintem a ruháidat kéne máshogy válogatni,mert előnytelen az a kék.Olvass utána mi áll jól.A testalkatoddal szerintem semmi baj.
Télen nekem is rossz kedvem van,most én is kitaláltam h nagy a hasam,aztán h görbe a lábujjam,mindig van vmi:) Jah orvoshoz is mentem,h szerintem el kéne törni a lábujjam h újra összeforrjon de szépen h ne görbüljön,azt mondta hülye vagyok:) Most erről leálltam,de tuti képbe kerül még,ha unatkozom.
Irigyellek!
Nekem is meg kéne már mozdulnom... :(
Kicsit! :)
Remélem, hogy nem haragszol érte! :)
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Nem tudok hinni
- Nem tudok lefogyni....
- Tényleg nagy baj van a külsőmmel?