Nem tudok kilépni a gmailból, mit tegyek? (tudásbázis)
8. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 5. - Mafalda)
2013. okt. 14. 11:14
Én kb. egy éve frissítettem. Ami nem annyira tetszik, mint amit megszoktam előtte. A leveleket 3 részre osztja. Elsődleges,közösségi és promóciók alá teszi a beérkező leveleket.
Jobb oldalon tudok kilépni ebből is, elég a nevemre kattintani.
Nekem a nevem alatt van a kis fogaskerék, vagy virág,(ki minek nézi) ott találhatóak a beállítások, lehetséges a kérdezőnek ott kellene valamit beállítani.
7. mucyl. (válaszként erre: 3. - Pasionella)
2013. okt. 14. 11:11
Köszi, tényleg az emberkére kell kattintani, és akkor feljött a kilépés ablak.:))
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást :))
6. Pasionella (válaszként erre: 5. - Mafalda)
2013. okt. 14. 11:08
Nem volt semmi, amióta a gmailt használom nekem mindig jobb oldalt volt, soha nem volt még levélírás alatt.
5. mafalda
2013. okt. 14. 11:02
Kiváncsian vártam a válaszokat.Igaz,most nem akarok kilépni,de később még lehet.Viszont nekem bal oldalon felül van a fényképem,a levélírás alatt.Volt valami frissítés,ami nálam nem történt meg?
4. Pasionella
2013. okt. 14. 10:59
Igne, na, ahol a fénykép helye lenne :-)
3. Pasionella
2013. okt. 14. 10:59
Ne a nevedre kattints hanem jobb oldalt felül az emberkére.
2. Ági0830
2013. okt. 14. 10:58
A jobb felső sarokban van a fényképed, vagy annak a helye, arra kattints rá!
1. mucyl.
2013. okt. 14. 10:56
Nem tudok kilépni a gmailból, mert ha a nevemre kattintok, nem a kilépéses ablak jön elő, hanem a google.com.
Próbáltam kikapcsolni a gépet, de ha be akarok lépni, azonnal az a fiók jelentkezik be, amiből nem tudtam kilépni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Okostelefonon hogyan tudok kilépni a netről?
- Hogy tudok kilépni a Facebookról?
- Hogy tudok kilépni az Avonból?
- Iwiw kilépés. Hetek óta nem tudok kilépni az iwiwemről.Másnak is vacakol az oldal?
- Hogyan tudok kilépni a Messenger alkalmazásból?