Okostelefonon hogyan tudok kilépni a netről? (tudásbázis)
kérj egy kis észt a telefonodtól
biztos ad kőccsön
?????
nem tudtad, hogy smartphone-nal lehet netezni????
nekem nem volt nyilvánvaló, mivel nem tudtam róla...
de mindegy, mert nem fizettem ki :)
ez nyilvanvalo, hogy default be van kapcsolva... ok nyujtanak egy szolgaltatast, es feltetelezik, hogy hasznalni is akarod. ha nem akarod, az elso dolog, hogy ki kell kapcsolni.
@jesse: tokmindegy, milyen telefon, az a lenyeg, milyen rajta az operacios rendszer. ha android, szivesen segitek a kesobbiekben is. ha mas, akkor sok szerencset :)
Köszönöm a hozzászólásokat!
Letiltottam az adatforgalmat és így jó.
Ez így igaz :-) Sőt mi vettünk otthonra wifit és itthon arról netezünk ha kell.
Nekem pl van forgalom számláló az androidomon és ott látom mennyit használok percből, smsből, netből. Havi 3000 fizetek fixen és ebben van 150MB net amit soha nem fogyasztok el.
Tényleg netes csomagra kell váltanotok kedves kérdező. A telefont amit írtál sajnos nem ismerem. Nekem samsungom van.
20aséknál, abban az okos tarifában amiben vagyok, és nem a legjobb, hanem alacsony kategóriás, ott őgy van h ha túl is lépem a emgnegedett ingyenest, akkor se túl számlázz, hanem lassit... és erre a hónapra igaz is volt, midnkét okos telóra.
pl samsung galaxynál a kikapcs gmbn hosszú nyomásával lehet egy menüt előhozni,a mivel az adatkapcsolatot tudjuk elitltani. ilyen nincs a tiéteknél? (láom h emgoldódott, de azért inkább még felhoztam ezt...)
szia!
én ugyanígy jártam. Mondjuk "csak" 20 ezres számlát csináltam azzal, hogy külföldön rámentem kétszer pár percet a netre. Véletlenül, mert úgy tudtam, hogy a wifit használom. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem.
A férjem új okostelefonjával csinált 3 nap alatt 65 ezres számlát,úgy hogy nem böngészett csak a menüpontokat nyomkodta!Még mondta is hogy nem tűnik el valami jel fentől,pedig mindenből kilépett.A 3 nap kaptuk a hívást hogy 35ezret túllépte már a számlája.(mert ez be van állítva hogy szóljanak)Futás a szolg.hoz,ott közölték hogy biztos frissítette magát a teló.Köszi ,ennyiért????Ere a válasz:mért nem néztünk utána mi is az az okos telefon???Másnak is utána nézünk bármit veszünk!Ezt mondták...Mindenesetre netet letiltattuk,számlát megreklamáltuk,hogy nem a mi hibánkból volt,vagyis nem szörfözéssel lett annyi a számla.Felküldték nem tom hova jött a végzés hogy elengednek belőle 35 ezret,a többit be kell fizetni!
Szóval nagyon vigyázzatok az OKOS telefonnal,mert ki vannak találva!!!!