Nem tudok a szemébe nézni :( (beszélgetés)
hát ilyen érzésem is volt.
de amikor hirtelen helyzet van akkor nincs ez amikor nincs időm parázni előre. ezért gondolom, h nálam valami belső dolog lehet :(
Nekem is ilyen problémám van. Nálam mindkettő közrejátszik, rossz a szemem, és amit Miss Angel is leírt. A szemem miatt néha nagyon fáj a fejem is.
Én is gondolkodtam azon, amint te. Arra jutottam, hogy azért nem nézek mások szemébe, mert nem akarom, hogy ők engem nézzenek...
*önmagad felé
bocsi
Odafigyelsz rá-mármint a szemedre,a figyelmed önmagad elé fordul.Ez is pszichés jel...
de kár előre szajkózni igazából,lehet más is,menj először a háziorvosodhoz őszintén mondd el h miket érzel,ő biztos fogja tudni hová irányítson.Lehet legelőször pont szemészhez küld és meg is oldódnak a gondjaid,sose tudni;)
nem jó egyedül
szeretnék társaságba járni és lenne is kivel (kikkel) csak annyira zavar ez és parázok tőle, h ezért mondom le :(
A munkád kívánja meg hogy sokat legyél gépnél?
mert ha nem akkor próbáld ki hogy csökkented azt az időt amit gépnél töltesz,hátha ezzel mérséklödni fog a kellemetlen érzés,ki tudja...:O
A szemeddel nincsenek problémáid?
Amúgy igen, lehet a szorongás miatt is.
az biztos, h befelé forduló lettem :(
pont ez a baj, hogy tegnap találkoztam valakivel és nem tudtam mit kezdeni magammal:(
Az én diagnózisom szorongásos depresszió ami jól szinten tartható gyógyszerrrel,sőt tünetmentes vagyok,bár azért vannak néha rossz napjaim,de azért sokkal több a jó,mint a rossz:)
Ráadásul azóta olyan munkám van ahol emberekkel foglalkozom egész nap és hál istennek el tudom látni a feladataimat...
Szerintem ez annak a jele, hogy kezdessz befelé fordulni... Nem tudom, a "sokat ülök a gépnél" mit jelent, de én is tapasztaltam kollégákon, akik pl. napi 10-12 órát is ültek a gépnél, hogy a "hagyományos" emberi kapcsolatokkal meggyűlt a bajuk.
Igyekezz társaságba járni - ez jelenthet egy személyt is, barátot, barátnőt, akivel alapvetően jól érzed magad. Esetleg mondd el neki ezt a dolgot, és hogy abban bízol, hogy az így eltöltött idő segít visszarázódni...
További ajánlott fórumok:
- A 4 órás részmunkaidős állás heti óraszámát tényleg megemelték 20 óráról 32 órára? Hol tudok utána nézni? Köszi.
- Hogyan tudok utánanézni egy IP címnek?
- Freemail probléma! Azt írja, az IE6-os verzióval már nem kompatibilis. Mit tudok tenni, hogy meg tudjam nézni a mappáimat?
- Diétáznom kellene, de egyszerüen már rosszul vagyok a csirkétől meg zöldségektől. Rá sem tudok nézni, mit egyek?
- Mit jelent koccintáskor egymás szemébe nézni?
- A kisfiam egyre többet látom nem mer az illető szemébe nézni akivel beszél, sőt ha belenéz huzgálja a szemét.Segitsetek mitől van ez?