A kisfiam egyre többet látom nem mer az illető szemébe nézni akivel beszél, sőt ha belenéz huzgálja a szemét.Segitsetek mitől van ez? (tudásbázis)
Hát ha már 13 év körüli, az a változás kora fiúknál...ilyenkor van a szégyenérzet, stb...gondolom érted, miről lehet szó. Átalakul a gyerkőc testileg is, sajnos a gondolkodása nem követi ezt.
Emlékeim szerint velem is így volt ez, de a párom fiánál is ezeket látom, nagyon átalakult az utóbbi 4 évben.
Velem is előfordul.Bár azt nem tudom,hogy mit jelent az,hogy húzgálja a szemét?!
Én (is) akkor csinálom,ha zavarban vagyok.
Vagy akkor is ha valaki csúnya és nem akarok rárnézni.
Érdekes,ezen eddig még nem gondolkoztam,nem hinném,hogy súlyos lenne....mármint az enyém tuti nem.
Talán annyit lehet megkellene mondani neki,h észrevetted h ez történik és hogy nyugodtan mondja el az okát ha tudja h mi az és megpróbálsz neki segíteni.
És hogy illetlenség ha nem veszi fel az ember a szemkontaktust.
kamaszodik, s nem találja helyét a világban...gyereknek már nem annyira érzi magát , felnőttnek meg még nem...
Nem tud még elég laza/közvetlen lenni a felnőttekkel, sok gyerek küzd ilyesmivel ebben az életkorban. Aranyos, játszadozó kisfiúkból nagy mamlaszok lesznek hirtelen.
Majd oldódik ez.
Nekünk a szemünkbe néz inkább idegenekkel van ez.
Pedig szép ügyes sportos testalkatu dzsudózik nincs mit magán szégyelni.Nem értem mi ez.
fél
lehet sokat vártok el tőle, és attól fél hogy nem tud megfelelni
13 èvesen szerintem ha nem tudod vele megbeszelni es tobbnek erzedm mont szegyenlosseg kerj orvosi segitseget
az en fiam 2evesen csinalta nekemse nezett a szememne akkor monstak hogy ez az autizmus jele lehet aztan elmult 3 het mulva
13evesen mar kamasz nem bánthatja valami?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- Vajon belenézhetek a párom telefonjába?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Beteljesült álom! Kisfiam CSUsSZanása :-)