Nem szeretem se a cicákat se a kutyákat!! (beszélgetős fórum)
A beszélgetés egysíkúvá kezd válni, és nem sok köze maradt a címbeli témához. Ezért legközelebb akkor írok ide, ha vagy lekerül a halál/másvilág/haza/depi/öngyi kérdése a napirendről.
Vagy legfeljebb szex-témára cserélődik. :)
semmiféle segélykiáltás nincs ebben :) én tudom egyedül mi van emögött ti ezt a büdös életben nem fogjátok megérteni és én meg elmondani nem fogom. ez csak az amit itt leszűrsz semmi több. de aranyos próbálkozás volt :)
elégedett mosoly az van mondjuk hogy van egy igen sötét énem aki néha felbukkan, irányít aztán visszaszáll a mélybe :)
nem fürdőzés csak néha jobban megnyílok mint szeretném.. bahh.. ez van :) de ezt a hibát igyekszem nem elkövetni.. rejtőzködnöm kell nincs mese.. és az életben megy is itt meg.. mindegy.. arctalan valakiként azt gondolnak rólam amit akarnak. mit érdekel
Engem sem.
:)
Se jézusnak se budhának nemsikerült.
Gondolod neked fog:)))?
Te fürdőzöl abban a -számomra kissé gőgösnek tűnő- szerepben, amit magad köré építettél. Neked ez tetszik, élvezed.
Ha jobban belegondolok, ez valamiféle segélykiáltás....
Ezt első olvasatra majd kikéred magadnak, aztán majd elgondolkodsz rajta....aztán majd rájössz, hogy mégsem olyan jó ez.
Nem elégedett mosolyt érzek a szavaidból, hanem görcsös vigyort, amolyan "jól vagyok, higgyétek el, jól vagyok, akkor is jól vagyok" -vigyort, ami mögött keserűség van, és a rideg elhatárolódásoddal és felülemelkedéseddel csak kompenzálni akarsz valamit, amit már majdnem elvesztettél....és ami folyamatosan csúszik ki a kezeid közül...
Csak abban érzed kompetensnek magad, hogy döngeted a melled, hogy milyen frankón manipulálsz meg mennyire utálod a sok hülye hétköznapi gürizős átlagembert.
Így nem érdemes....
Ja, nem úgy vettem magamra, csak tovább vittem a gondolatot, hogy ezek az emberek milyen érzéseket váltanak ki belőlem.
:)