Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem szeretem a fórumokat. Szerintem nem elég átlátható és... fórum

Nem szeretem a fórumokat. Szerintem nem elég átlátható és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

2023. márc. 23. 07:54
Én az új fórumokat szeretem, ahol nincs még több ezer hozzászólás. Simán átláthatóak, ha használják a válasz gombot. Ahol már túl régóta beszélgetnek, ott meg már nem is kell visszaolvasni, mi volt a téma 1 hete, mert más totál máshol tartanak.
4. dfc04c70e4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 23. 06:35

Lehet, hogy a te vallomásodból is olyan fórum válik majd, ami egy idő után nehezebben lesz átlátható. Ez ilyen. Hozzászólás hozzászólást követ, ebből adódik, hogy néha már el is kanyarodunk a témától.

Szerintem viszont egyáltalán nem nagy ördöngösség megkeresni, hogy ki kinek és mire válaszolt.

3. nilem023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 23. 06:28

Sokszor vagyok én is úgy, hogy el kezdek olvasni egy fórumot ami érdekel. Aztán később mikor újra meg nézem mik a fejlemények már annyi hozzászólás lesz, hogy tényleg követhetetlen a dolog.

Szeretni viszont szeretem őket, mert sok okosságot olvasok és sok jó tanács és praktika van amit megosztanak a fórumtársak 🙂👍🏻

2. Myra
2023. márc. 22. 21:39
Én szeretem, de pont így vagyok vele én is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook