Nem siettük el nagyon az összeköltözést? (beszélgetős fórum)
19 voltam, mikor találkoztam a párommal, ő 23. Én egy ötéves, ő egy hatéves kapcsolatban élt, és egyetlen találkozás elég volt ahhoz, hogy mindketten véget vessünk a kapcsolatainknak, 9 hónap után költöztünk össze, de már előbb is megtettük volna, csak nem volt lehetőség. Ennek már több mint nyolc éve, a kislányunk pedig most lesz három :)
Persze előre semmit nem lehet biztosan tudni, de ha miattad egy hosszú kapcsolatából pikkpakk kilépett (ami már csak a megszokás miatt is nehéz tud lenni), én nem aggódnék. Élvezd az életet, legyetek nagyon boldogok nagyon sokáig :)
Ha miattad szakított, akkor nem tartom valószínűnek, hogy csak azért van veled, hogy könnyebb legyen felejteni.;)
Nem hiszem, hogy elsiettétek, élvezd a boldog napokat, ne agyalj.
Amúgy én három évvel vagyok idősebb a férjemnél, 13 éve vagyunk együtt, soha jobb társam nem volt.
Mi ugyan nem költöztünk össze hamar, de hol itt, hol ott szinte mindig együtt voltunk.
Annak idején mi 4 hónap után összeköltöztünk 2 hónapra, hogy megnézzük tudunk együtt élni, majd újabb 2 hónap múlva összeházasodtunk, azaz a találkozásunk után 10 hónappal már meg volt az esküvő is, de együtt csak 8 hónapig voltunk (január végén találkoztunk egy bulin, február végén újra találkoztunk, június végén összeköltöztünk és októberben lesz 30 éve, hogy összeházasodtunk. Ja, én akkor 21 éves voltam, ő pedig 32. A korkülönbség sosem volt probléma.
Nem hagyott el senkit miattam és én se miatta.
Nem siettük el, jobban nem is alakulhatott volna.
Ha ez a kérdés motoszkál a fejedben, akkor igen.
Igen, elsiettétek az összeköltözést.
Lehet. Ez majd kiderül az idő folyamán.
Te 28, ő 24, felnőtt emberek, meg kell beszélni.
Sziasztok! :)
A jelenlegi párommal 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, közös munkahelyen ismerkedtünk meg. A páromnak volt egy 4 éves kapcsolata, miattam szakított a csajjal, mert azt mondta engem jobban szeret, velem sokkal jobban kijön. Ő 24 éves, Én 28. Nem is a korkülönbséggel van a baj. Az exe szokta még hívogatni, de mondtam, hogy engem nem érdekel. 2 hónap után össze is költöztünk a közös albérletünkbe. Mindig azt mondja, hogy szeret és az exét már nem, nem jönne össze vele soha. Szerintetek igazat mond? Nem siettük el nagyon, hogy 2 hónap után összeköltöztünk?
Egy 28 éves lány :)
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Ti így belemennétek az összeköltözésbe?
- Mennyire ajánlatos két generáció összeköltözése? Összeköltöznétek idős szüleitekkel?
- Mi az, ami rávehet egy pasit az összeköltözésre?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva