Nem pocsékolom az időm sütögetésre, inkább megveszem. De... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. timycat (válaszként erre: 4. - Zitu2)
ma 07:52
Sparban láttam kész tésztát, csak nyújtod, kiszaggatod, kisütöd.
Tante Fanny vagy mi.
Pár éve én is vettem, nagyobb rendezvényre kellett. A házi finomabb, de teljesen vállalható volt.
6. Panna.33
ma 07:50
Nekem kiváló stresszoldás a sütés-főzés. Nagyon szeretem csinálni.
5. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:47
A maradékban ugyanolyan tápanyagokat kap egy kutya, mint ebben az amerikai badarságban. Nem szoktam sütni, sem főzni, mert ez nem az én reszortom. Habár dagasztani szoktak hívni. De majd Újévre készítek valami különleges magyar süteményt, amit itt nálunk nem ismernek. Csak ünnepnapokra szoktam ételt csinálni. Ritkán szúrom el, mert lassan csinálom. Ha kapkodnék, száz százalék elszúrnám. Kalács lesz az egyik, a másik pedig valamelyik torta. Még nem tudom. A legfontosabb az, ha nem is lesz jó az íze, de szép legyen kívül.
4. Zitu2
ma 01:13
Amúgy én is kerestem a boltban olyan dobozos mézeskalács port, de nem találtam. Így muszáj nekem kikeverni a tésztáját. Meg sütök még mákos kiflit.
3. Zitu2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:07
Akkor kutyakekszből süthetsz karácsonyi formákat és felteheted a fára.
2. Egyed Egon
ma 01:04
Nem tudom miért nem szerettek sütni! 🤦🏻 Pont az a lényeg hogy Te csinálod! Nekem ez MŰVÉSZET, még akkor is, ha nem sikerül! 😀
ma 01:04
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Babanév top 10. Slágernevet vagy ritkát adnál inkább a gyerekednek?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Halálbüntetés, tényleges életfogytiglan vagy inkább prevenció
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Ha először megyek egy fodrászhoz, menjek be vagy csöngessek be inkább?