Nem peteéréskor fogant baba!!Hány héttel számolták el a szülést? (beszélgetős fórum)
Helló lányok :-)
Azt, hogy hány hetes várandós vagy a pocakban lakó baba méretéből próbálják megállapítani!
Tizenvalahanyadik héten tudják nagyjából a valóságosat megmondani ezért előbb nem is nagyon akarják a szülés időpontját meghatározni :-)
Nekem mindegy csak egészséges legyen!!!
Köszi hogy írtál:))
Nincs neki akkora jelentősége, hidd el.
Lesz még UH, és egyéb vizsgálatok, nem mindenki szül óriásbébit.
tedd azt, ha attól megnyugszol:)
de egyet ne tégy, ne aggódj, vigyázz a manócskádra:)
Teljesen világos és leszarom ha nem fognak nekem örülni de elmegyek azért másik dokihoz is!!
Nagyon köszönöm a kevességeteket és hogy írtatok!!
Nekem is kavarodás volt a második terhességemmel kapcsolatban.
április 10én volt meg utoljára, az szerint jan 16án kellett volna szülnöm.
az uh-os méretek szerint viszont 4 (!) héttel volt kisebb a baba. lennie kellet volna még egy mensimnek májusban, de nem volt. (előtte 45-50 napos ciklusaim voltak)
az uh. méretel szerint márc. 3ra voltam kiírva, na az szerény számítások szerint is 6 héetes intervallum.
Na, kisaszony február 17én úgy döntött, szeretné látni a külvilágot.
papír szerint a 38.héten szültem, az ő zárójelentésén a méretei szerint 40. hét van.
Ennyit a peteérésről, a fogantatásról, a dokikről és a számolásokról.
Ne aggódj nem lesz gond.
Remélem érthetően írtam le:)
Nagyon szépen köszönöm! remélem én is a legjobbakat.
neked is kívánom a legjobbakat, és ha az megnyugtat, akkor menj el a dokihoz, aki az elejétől is látott. Az a fontos, hogy nyugodt légy és ha ez nyugtat meg, akkor járj utána. Én mindig nagyon nyugodt vagyok a dokimnál, pedig a szülésemnél nagy valószínűséggel nem lesz ott.
Fel a fejjel! Minden rendben lesz! Amúgy az AFP-nél nálunk is voltak gondok ez miatt, foyton magyarázkodnom kell mindenkinek.
Nagyon remélem hogy minden rendben lesz a szülésnél és egyben gyorsat is kivánok és gyönyörű egészséges babát!!
Lehet elmegyek ahoz a dokihoz aki megállapította a szülés dátumát hiszen nem fogadott igaz de ő látott az elejétől is!!
Szia!
Ne idegeskedj, nálam hasonló a helyzet. Nekem volt egy 10 napos csúszásom az utolsó menstruációmnál... Ebből számolva 07.17-e lenne a kiírt dátum, első ultrahangból 07.26 volt a kiírt dátum. Majd lett 07.20-is, de most legutóbb 08.01. A gond nálam ott van, hogy a szervezetem szeretné ha 07.17-én szülnék, a baba viszont csak 08.01-én szeretne megszületni. Jelenleg azt se tudom hányadik hétben vagyok... valahol a végén. A legnagyobb fejfájása a dokimnak van ez miatt.
Összefoglalva, szerintem nem kell aggódni, a picurkád úgyis akkor jön a világra amikor ő szeretne, és a lényeg csak az, hogy egészségesen fejlődjön és minden rendben menjen!
Azt tudom hogy most nagyon hülyén lett volna meg mármint hogy hosszú ciklus lett volna hiszen mutatta is a teszt 2hét késés után még alig volt látható a csík de most valahogy nem értem!!
Azért aggódok mert ha igaz hogy nem annyi vagyok már amennyienk én tudtam magam akkor hogy az AFPt se időben vették le és akkor 15hetesen mozdult meg!!És így sehogy sem stimmel:(
Amúgy semmire se lehet igazán adni... Se az utolsó mensire, se az UHra. Mikor nekem megállapították a terhességemet, 2héttel fiatalabbnak modták Kiarát. Pedig napra pontosan tudom, mikor fogant... Csak akkor hitte el a doki, hogy nem annyi, mint amennyi látszik, mikor elmondtam, hogy csak abban az időpontban készülhetett, mert... :D
Aztán mivel nekem hosszabb a ciklusom (30-35 nap), a várható időpontra is rászámolt még 5 napot, de még így is 5tel később bújt elő Kiara...
További ajánlott fórumok:
- Peteérés előtt 2-3 nappal, közvetlenül peteéréskor vagy peteérés után történő együttlétből lesz nagyobb valószínűséggel baba?
- 1 évvel a fogamzásgátló abbahagyása után normális a gumiszerű folyás peteéréskor? Ha nem, mitől lehet?
- Méhszáj nyitottsága peteéréskor
- Ha minden igaz, peteéréskor alacsonyabb a testhő. Menstruációs napokon normális, ha leesett a hőm? Lehet peteérés ezekben a napokban?
- Igaz e hogy a hüvelyváladékot-ami a peteéréskor keletkezik-a "elfedheti" a rendszeres szex, főleg ha babát szeretne az ember?
- Ha nem számolták el a felvi-többletpontokat, hova fordulhatok?